ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Βράβευση του Προέδρου της, Γ. Μυλωνά για τις δράσεις του ενάντια στον COVID-19

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ALUMIL, Γιώργος Μυλωνάς, βραβεύτηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, με τίτλο «Ήρωες του COVID-19» που διοργανώθηκε από την εφημερίδα «Μακεδονία» υπό την αιγίδα της 85ης ΔΕΘ και του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης). Η εκδήλωση είχε στόχο την ανάδειξη των ανθρώπων που μέσα από τη θέση και την εργασία τους, έδωσαν τη δική τους μάχη απέναντι στην πανδημία.

Ο κ. Μυλωνάς αποδέχτηκε με τιμή τη διάκριση ως μια επιβράβευση για τις δράσεις του ιδίου και κατ’ επέκταση της ALUMIL, που με αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας συνέδραμαν από την πρώτη στιγμή, με ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών, στο έργο για την πρόληψη και καταπολέμηση του ιού.

Ο αγώνας απέναντι στον κορωνοϊό συνεχίζεται και η ALUMIL, μέσω του Προέδρου της, δίνει το μήνυμα ότι θα είναι εδώ για να συμβάλλει στις δράσεις αντιμετώπισής του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.