ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

EUROPA: Το Athens Capital Hotel επιλέγει EUROPA PERGOLA!

Τις πόρτες του άνοιξε το εντυπωσιακό Athens Capital Hotel – MGallery στο κέντρο της Αθήνας, το πρώτο ξενοδοχείο 5 αστέρων της MGallery Hotel Collection της Accor στην Ελλάδα.

Σχεδιασμένο εσωτερικά από την MKV Design, συνδυάζει την τέχνη με τον Ελληνικό πολιτισμό, φιλοξενώντας έργα κορυφαίων καλλιτεχνών.

Στο εντυπωσιακό Bar & Lounge, στον δέκατο όροφο, έχει εγκατασταθεί βιοκλιματική πέργολα αλουμινίου της EUROPA, εμβαδού 100 τ.μ., από την STILVALUMIN, πλήρως εναρμονισμένη με τις αισθητικές και ποιοτικές απαιτήσεις του έργου, με σκελετό σε σκούρα γκρι απόχρωση Fine Textured / Brun 2650 και κινητά πτερύγια σε απόχρωση ξύλου Chestnut Light 9044/203. Περισσότερες πληροφορίες για το ολοκληρωμένο σύστημα σκίασης EUROPA PERGOLA θα βρείτε εδώ.

Η μελέτη και η κατασκευαστική επίλυση της ιδιαίτερα απαιτητικής κατασκευής, έγινε κατόπιν στενής συνεργασίας του αρχιτεκτονικού γραφείου με το Τμήμα Έργων καθώς και το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της EUROPA, για την εξασφάλιση του αρτιότερου, τεχνικά και αισθητικά, αποτελέσματος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.