ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού “aluminium magazine”, με πλούσια ύλη, όπως κάθε φορά. Το θέμα του εξωφύλλου είναι αφιερωμένο σε ένα σύστημα που έρχεται από το… μέλλον!

Το νέο ανασυρόμενο SL2700 της ALUMINCO ξεπερνά κάθε προσδοκία, εκπροσωπώντας τη νέα γενιά συστημάτων της δυναμικής διέλασης. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό “πακέτο” που συνδυάζει κορυφαίες τεχνικές επιδόσεις, υψηλή αισθητική και απαράμιλλη λειτουργικότητα.

Αναμφισβήτητα το νέο πρόγραμμα “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΏ” θα έχει κομβικό ρόλο για την ανάκαμψη της οικονομίας και ειδικότερα του χώρου των κατασκευών. Στο νέο τεύχος υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για το πρόγραμμα, τις απαιτήσεις του, το ποσοστό των επιδοτήσεων και τον γενικότερο αντίκτυπο που θα έχει στον κλάδο αλουμινίου που μας κάνει να αισιοδοξούμε.

Στο ίδιο μήκος κύματος στο περιοδικό υπάρχει ένα ειδικό ένθετο “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΏ” της ALUMIL που αφορά στον επαγγελματία κατασκευαστή και τον τρόπο με τον οποίο αυτός πρέπει να οργανωθεί για τα λάβει τα μέγιστα από το πρόγραμμα.

Σε επίπεδο συστημάτων έχουμε επίσης τις νέες προσθήκες στη γκάμα της EUROPA που διευρύνει τις λύσεις που προσφέρει στον κατασκευαστή, με τα συστήματα EOS 68 & 78 Hybrid και ESS 47 Hybrid.

Όπως επίσης και το νέο “δίδυμο” -ανοιγόμενο και συρόμενο σύστημα- της ETEM, τα EW70 και ES70 που καλύπτουν μία ευρεία γκάμα αναγκών.

Ειδική μνεία αξίζει στην DOMUS, που όπως μας ενημερώνει ο ιδρυτής της, Γιάννης Κουνέλης, περνάει σε μία νέα εποχή κορυφαίας αντιμικροβιακής προστασίας, καθώς όλα τα “καλά” της προϊόντα έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία που σταματά την αναπαραγωγή των μικροβίων κατά 99,9%!

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.