ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. Δισκοπρίονο 5 αξόνων διπλής κεφαλής της καταξιωμένης ιταλικής φίρμας Emmegi

Το Precision RS της Emmegi που διαθέτει στην ελληνική αγορά η ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. είναι ένα δισκοπρίονο διπλής κεφαλής 5 ελεγχόμενων αξόνων αλουμινίου, PVC και ελαφρών κραμάτων, με αυτόματη κίνηση της κινητής κεφαλής και ηλεκτρονικής διαχείρισης όλων των γωνιών από 22° 30’(εσωτερικά) έως 45° (εξωτερικά), με μια ακρίβεια, στο εσωτερικό κάθε βαθμού, 280 θέσεων.

Οι δίσκοι από widia των 600 χιλ. μπορούν να προωθηθούν με δύο διαφορετικούς τρόπους. Η τυπική προώθηση βελτιώνει το διάγραμμα κοπής κατακόρυφα, προκειμένου να γίνεται κοπή ψηλών προφίλ πάνω από 450 χιλ. Η ακτινική λειτουργία, αντικείμενο μίας από τις ευρεσιτεχνίες που συνοδεύουν αυτό το μηχάνημα, εκμεταλλεύεται μια πολύ εκτεταμένη διαδρομή που ξεπερνά την κατακόρυφη επιφάνεια αναφοράς και παράγει ένα ευρύ οριζόντιο διάγραμμα. Αυτή η λύση επιτρέπει την κοπή σε 45° προφίλ πλάτους έως 240 χιλ.

Η προώθηση του δίσκου ενεργοποιείται από ένα ζεύγος αξόνων CN, προκειμένου να εξασφαλίζεται η βέλτιστη ρύθμιση της ταχύτητας και η διαδρομή εξόδου του δίσκου. Όλες οι κινήσεις των αξόνων γίνονται πάνω σε οδηγούς και πέδιλα ανακυκλοφορίας των σφαιρών. Η πλήρης αυτόματη προστασία της περιοχής της κοπής, ο σχεδιασμός των πληκτρολογίων ελέγχου, η πρόσβαση στο μπροστινό ηλεκτρικό και πνευματικό πάνελ, δημιουργούν ένα προηγμένο μοντέλο και από πλευράς ασφάλειας και εργονομίας.

Το Precision RS διαθέτει άξονες ψηφιακού ελέγχου εξαιρετικής ακρίβειας, για την τοποθέτηση της κινητής κεφαλής, για την κλίση των δύο μονάδων κοπής και για την προώθηση των λεπίδων σε φάση κοπής. Η τοποθέτηση χρησιμοποιεί μια απόλυτη μαγνητική ταινία, ικανή να διατηρεί στη μνήμη την τοποθέτηση και να αποφεύγει τις λειτουργίες των αξόνων αναφοράς.

Ο ψηφιακός έλεγχος όλων των κινήσεων επιτρέπει τη διαχείριση οποιασδήποτε εργασίας, συμπεριλαμβανομένου του μήκους της διαδρομής της εξόδου των λεπίδων, από μια κονσόλα ελέγχου αφής εξαιρετικά προηγμένης.

Η έκδοση HS (High Speed) προβλέπει έναν άξονα X μεγαλύτερης ταχύτητας και όλα τα απαραίτητα προστατευτικά κατά τις αυτόματες εργασίες ακόμη και χωρίς επίβλεψη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.