ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Ανάμεσα στα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της EUROPA αναγνωρίστηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά στα DIAMONDS OF GREEK ECONOMY 2020, εντάσσοντας την εταιρεία στα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας, επιβιώνοντας τόσο την ανοδική της πορεία, όσο και τις υγιείς επιχειρηματικές της πρακτικές τα τελευταία χρόνια.

Τα DIAMONDS OF GREEK ECONOMY αποτελούν διοργάνωση-θεσμό, ο οποίος πραγματοποιείται σε ετήσια βάση. Ως σκοπό έχει την ανάδειξη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων της χρονιάς. Η αξιολόγηση γίνεται βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, μεταξύ των οποίων είναι η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κ.λπ.

Τα ανωτέρω αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που αναδεικνύουν και υποδεικνύουν την υγιή, και πραγματικά επιτυχή, επιχειρηματική πρακτική. Παράλληλα με τα οικονομικά στοιχεία, συνυπολογίζονται συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική των επιχειρήσεων στα ζητήματα ανθρώπινου δυναμικού, καθώς επίσης και οι δράσεις τους σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ).

Η EUROPA διαχρονικά, με αποκορύφωμα τα δύο τελευταία έτη, έχει καταφέρει να αναδείξει τα αποτελέσματα της προσπάθειας που καταβάλει, ώστε να αποτελεί υπόδειγμα υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας. Από τα οικονομικά της στοιχεία, τις γενικές επενδύσεις που πραγματοποιεί σε κτίρια και μηχανολογικό εξοπλισμό, τη στήριξη των εργαζομένων της, έως και τις δράσεις ΕΚΕ για τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών, η EUROPA ανήκει σε εκείνες τις επιχειρήσεις που αντιλαμβάνονται την επιχειρηματικότητα ως παράγοντα ευημερίας όλων και προϋπόθεση αειφόρου ανάπτυξης για τον τόπο συνολικά.

Η βράβευσή της εταιρείας στα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας είναι η συνολική αποτύπωση και επιβεβαίωση αυτής της δράσης, η οποία αποτελεί επιστέγασμα μιας συνεχούς και αδιάκοπης προσπάθειας, τόσο της διοίκησης αλλά και όλων των εργαζομένων της εταιρείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.