ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO SL2700: Καλώς ήρθατε στο μέλλον!

Η τέχνη του ελαχίστου με τα καθαρά περιγράμματα στις σωστές αναλογίες αποτυπώνουν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της ALUMINCO, άρρηκτα συνδεδεμένη με τις τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Η άφιξη της ανώτερης έκδοσης SL2700 προαναγγέλλει το ξημέρωμα μιας νέας εποχής, υπόσχεται μια ολιστική εμπειρία και απευθύνεται σε όσους αναζητούν ανώτερα επίπεδα αισθητικής, λειτουργικότητας, ασφάλειας και ενεργειακής απόδοσης.

Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση με τα στενά προφίλ και τους κρυφούς οδηγούς, τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα, η δυνατότητα μεγάλου μεγέθους κατασκευών και η πληθώρα εκδόσεων και τυπολογιών, υπογραμμίζουν την κατασκευαστική ανωτερότητα του συστήματος SL2700 και το κατατάσσουν στα κορυφαία νέας γενιάς ανασυρόμενα συστήματα της αγοράς.

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε ένα από τα καλύτερα ανασυρόμενα συστήματα που έχουν σχεδιαστεί.

Αισθητική & επιδόσεις στο maximum!

Η σειρά SL2700 δίνει έμφαση στον minimal σχεδιασμό σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και υλικά που προσδίδουν ένα στυλ πολυτέλειας και υπεροχής, μετατρέποντας έναν χώρο σε σκηνή θεάτρου.

Η μινιμαλιστική αισθητική απεικονίζεται στον στενό γάντζο επαλλήλου που επιτρέπει μεγαλύτερη ορατότητα και ροή φωτός, ενώ το χαμηλό κατώφλι προσφέρει επιπλέον άνεση και ευκολότερη πρόσβαση.

Εφαρμόζοντας τον πιο ακριβή έλεγχο απόδοσης για αέρα, νερό, άνεμο και ηχομόνωση, το SL2700 είναι ικανό να ικανοποιήσει τις πιο ακραίες απαιτήσεις απόδοσης, καθιστώντας το κατάλληλο για σχεδόν οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο.

> Προφίλ πλάτους 43 χιλ. στο σημείο της επαλληλίας και χαμηλός flat οδηγός 25 χιλ. τονίζουν τη μοντέρνα αισθητική ταυτότητα, προσφέροντας κομψές κατασκευές.
> “Viewless” οδηγός, κρυμμένος εντελώς στο πάτωμα και καλυμμένος με το φινίρισμα του δαπέδου διευκολύνει την πρόσβαση και μετατρέπει το πέρασμα σε σκηνή θεάτρου.
> Υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης με Uf από 1,7 W/m2K
> Με βάθος φύλλου 70 χιλ., παρέχεται εξαιρετικό επίπεδο ηχομόνωσης και άρα μια ήσυχη εσωτερική εμπειρία.

Πίσω από τις σχεδιαστικές γραμμές κρύβεται ένας πρωταθλητής!

Υπερβαίνοντας τις συμβατικές εφαρμογές, το SL2700 από την ALUMINCO προσφέρει ανοίγματα μεγάλου μεγέθους που συμπεριφέρονται σχεδόν αθόρυβα και αποδοτικά, με αυξημένη στατικότητα και υψηλή λειτουργικότητα – όλα αυτά επειδή είναι ένα από τα πιο προηγμένα ανασυρόμενα της κατηγορίας του.

> Φύλλα έως 3 μ. x 3 μ.
> Minimal πλαίσιο με στενό γάντζο ακόμα και σε τυπολογία φιλητού.
> Μοναδική κύλιση και υψηλή λειτουργικότητα.
> Περιμετρική θωράκιση με EPDM ελαστικά.
> Κλειδαριά πολλαπλών σημείων προσφέρει υψηλή αντοχή στη διάρρηξη.

Ειδικές εκδόσεις υπογραμμίζουν τον πολυεπίπεδο χαρακτήρα του συστήματος!

Το πνεύμα της καινοτομίας και η δημιουργικότητα βρίσκονται στην καρδιά του SL2700. Κυρίαρχα στοιχεία στον σχεδιασμό του συστήματος είναι η καθαρότητα των γραμμών -αντλούμενες από τον κόσμο της σύγχρονης αρχιτεκτονικής- αλλά και η εργονομία προκειμένου να ικανοποιούνται οι ανάγκες όλων των χρηστών σε διαφορετικούς χώρους εφαρμογής.

Οι εκδόσεις για ξενοδοχεία και οι γωνιακές κατασκευές διατηρούν αναλλοίωτα τα σχεδιαστικά στοιχεία της σειράς, ενώ εισάγουν μοναδικές λύσεις που επιβεβαιώνουν τον πολυεπίπεδο χαρακτήρα του συστήματος.

Ύπερ-πληθώρα λύσεων δημιουργούν άπειρες επιλογές

Η μεγάλη γκάμα εκδόσεων του SL2700 και οι πολυάριθμες επιλογές διαμόρφωσης συγκαταλέγονται στα μοναδικά πλεονεκτήματα της νέας ανασυρόμενης σειράς από την ALUMINCO.

Οι διαφορετικοί οδηγοί στο πάτωμα, τα μη ορατά κλειδώματα και οι τυπολογίες που επιβάλλονται ως μοναδικές δημιουργίες αποτελούν σημεία αναφοράς για όλη την κατηγορία ανασυρομένων κουφωμάτων σήμερα.

Λύσεις οδηγών στο πάτωμα

Το SL2700 προσφέρει μια πλήρη γκάμα οδηγών στο πάτωμα για να ικανοποιήσει δι-
αφορετικές απαιτήσεις με βάση τον σχεδιασμό, το επίπεδο άνεσης και το βαθμό από-
δοσης που απαιτείται.

Μονός, διπλός, τριπλός, υψηλών επιδόσεων, χαμηλός, επίπεδος, χωρίς θέαση αποτελούν επιλογές οδηγών, καλύπτοντας σχεδόν κάθε πιθανή διαμόρφωση στην πραγματική κατασκευή. Όλοι οι οδηγοί είναι θερμομονωτικοί για βέλτιστη ενεργειακή απόδοση και δίνουν τη δυνατότητα εγκατάστασης στο εσωτερικό δάπεδο όπου απαιτείται σύστημα αποστράγγισης.

Η απόλυτη ξενοδοχειακή λύση

Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του SL2700, όλα τα σχεδιαστικά στοιχεία υποστηρίζονται λειτουργικά και από τις ειδικές εκδόσεις του συστήματος για ξενοδοχεία. Επιπρόσθετα δύναται να επιτευχθούν υπερμεγέθεις κατασκευές με απόλυτη ασφάλεια και πλήρη λειτουργικότατα.

> Βέλτιστος συνδυασμός άνεσης και αποτελεσματικότητας.
> Οι ειδικές εκδόσεις του SL2700 για ξενοδοχεία έχουν σχεδιαστεί ώστε να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα του συγκεκριμένου κλάδου.
> Τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι όπου το SL2700 είναι εγκατεστημένο πλημμυρίζουν με φως χάρη στο ελάχιστο πάχος των προφίλ. Σε συνδυασμό δε με τον χαμηλό flat οδηγό απογειώνεται η λειτουργικότητα με εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση.
> Στο πλαίσιο των παρεχόμενων λύσεων για ξενοδοχεία υποστηρίζονται γωνιακές κατασκευές για μεγαλύτερη διαφάνεια και θέα που κόβει την ανάσα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.