ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΤΕΧΝΗ: Αναβάθμιση “Value Plus” για τις πόρτες

Η ΤΕΧΝΗ, κορυφαία εταιρεία κατασκευής πορτών αλουμινίου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, καινοτομεί για μία ακόμη φορά, προσθέτοντας στις πόρτες τις, νέες υπηρεσίες και νέες δυνατότητες.

Κατ’ αρχήν, όλες οι πόρτες ΤΕΧΝΗ συνοδεύονται από Δήλωση Επίδοσης και σήμανση CE που πιστοποιεί την υψηλού επιπέδου διαδικασία παραγωγής τους.

Επιπλέον συνοδεύονται από ειδικό έντυπο Φροντίδας και Συντήρησης των πορτών και από πλήρες ΚΙΤ Καθαρισμού και συντήρησης όλων των τμημάτων της πόρτας.

Τέλος η συσκευασία τους γίνεται σε ξύλινη παλέτα, μεγάλης αντοχή που εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά της πόρτας μέχρι το σημείο εγκατάστασης.

Η ΤΕΧΝΗ φροντίζει συνεχώς να αναβαθμίζει και να εξελίσσει τα προϊόντα της αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τυχαία η πρώτη επιλογή στις πόρτες εισόδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.