ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ELVAL COLOUR: Εντυπωσιακή & δυναμική παρουσία στο «έργο τέχνης» ATHENS CAPITAL CENTER HOTEL – MGALLERY

Η ELVAL COLOUR για ακόμη μια φορά έδωσε δυναμικό παρών «ντύνοντας» με το καινοτόμο και ανώτερης ποιότητας προϊόν etalbond® A2, το ξενοδοχείο ATHENS CAPITAL CENTER HOTEL – MGALLERY, ιδιοκτησίας ΛΑΜΨΑ Α.Ε., το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην Πλατεία Συντάγματος.

Η ομάδα της ELVAL COLOUR, στοχεύοντας στην καινοτομία και στην υλοποίηση του αρχιτεκτονικού οράματος, σε συνεργασία με την εταιρεία κατασκευών αλουμινίου MANTZARIS S.A., την τεχνική εταιρία ECC S.A. και το αρχιτεκτονικό γραφείο MTArchitects, έδωσε και πάλι πνοή στο θρυλικό KINGS PALACE, που σχεδίασε ο Κώστας Κίτσικης  πριν από έξι ολόκληρες δεκαετίες.

Για την πρόσοψη του κτιρίου επιλέχθηκε το etalbond® A2, σύνθετο πάνελ αλουμινίου μέγιστης πυραντοχής, το οποίο έχει πιστοποιηθεί από τα μεγαλύτερα ινστιτούτα στον κόσμο, με τα αυστηρότερα κριτήρια και έχει κατηγοριοποιηθεί ως Α2-s1-d0 με βάση το EN 13501-1. Το γεγονός αυτό, το καθιστά ιδανικό υλικό για κτίρια υψηλής ευαισθησίας και επισκεψιμότητας.

Η ELVAL COLOUR επιδιώκει πάντα την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Με σεβασμό στην ιστορικότητα του ATHENS CAPITAL CENTER HOTEL – MGALLERY και αφοσιωμένη στις ανάγκες αυτού του επιβλητικού κτιρίου της αθηναϊκής αστικής αρχιτεκτονικής, παρέμεινε πιστή στις αξίες της, βοηθώντας στη σωστή επιλογή των προϊόντων και της εφαρμογής τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.