ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Ανακαλύπτοντας τη νέα εποχή της εταιρείας στην έκθεση XENIA 2023

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης XENIA, τα στελέχη της ΕΤΕΜ, παρουσίασαν πρωτοποριακά προϊόντα που σηματοδοτούν τη νέα εποχή για την εταιρεία.

Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, η ΕΤΕΜ έκλεψε τις εντυπώσεις, διατηρώντας τον χαρακτηριστικό της minimal σχεδιασμό, που εγκαινίασε στην περσινή έκθεση XENIA. Ο χώρος διακρινόταν για τις καθαρές γραμμές και τον λιτό σχεδιασμό του.

Στο Stand D06-E08 του Hall 2, φιλοξενήθηκε πληθώρα καινοτόμων λύσεων. Ορισμένες από αυτές παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά και αναμένεται να αποτελέσουν την κορυφαία επιλογή στις μελλοντικές πωλήσεις της εταιρείας.

Η είσοδος του επισκέπτη στον κύριο χώρο του περιπτέρου μέσα από την εντυπωσιακή πόρτα Ε75FPD έδινε μια πρώτη εικόνα για όσα θα συναντούσαν στο εσωτερικό. Η εντυπωσιακών διαστάσεων δίφυλλη πόρτα E75FPD με χαμηλό κατωκάσι μαγνήτιζε τα βλέμματα με την ιδιαίτερη εξωτερική όψη πέτρας που διέθετε, ενώ η εσωτερική της επένδυση με απομίμηση δέρματος καλωσόριζε τους επισκέπτες στον κύριο χώρο του περιπτέρου.

Αμέσως μετά, ο επισκέπτης εκκινούσε την περιήγησή του με το δίφυλλο επάλληλο συρόμενο σύστημα ES38, το οποίο έφερε την ειδική λύση με χώρισμα στο φύλλο της σήτας, για εφαρμογή γυαλιού ασφαλείας ή plexiglass και κλειδαριά pop up. Η λύση αυτή ενδείκνυται για ξενοδοχειακές εφαρμογές, εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια για μικρά παιδιά σε κοινόχρηστους χώρους.

Επόμενη στάση αποτελούσε η νέα minimal σειρά συρομένων της ΕΤΕΜ ES64 Less frame, η οποία ξεχωρίζει για τη σύγχρονη κι εκλεπτυσμένη αισθητική της. Οι μεγάλες διαστάσεις, ο στενός γάντζος επαλληλίας και ο πλήρης εγκιβωτισμός του οδηγού περιμετρικά κέρδισαν τις εντυπώσεις, ενώ η απλή συναρμολόγηση και η εύκολη τοποθέτηση επιτρέπουν στην ES64, σύμφωνα με την εταιρεία, να υπερτερεί έναντι των διαθέσιμων λύσεων στην αγορά.

Ακολουθούσε το δημοφιλές σύστημα συρομένων Ε50 με τη λύση του μονόφυλλου επαλλήλου με σταθερό, γνωστή στην αγορά ως Hotel Type. Το σταθερό φύλλο έφερε υαλοπίνακα επιλεκτικής ορατότητας SSGC Privi, ο οποίος επέτρεπε την εναλλαγή αδιάφανης και διάφανης κατάστασης με το πάτημα ενός κουμπιού. Επόμενο δείγμα, το σύστημα EW70 με την τυπολογία δίφυλλου ανοιγόμενου με χαμηλό κατωκάσι, 20 χιλ., το οποίο περιορίζει κατά 60% το εμπόδιο για τη διάβαση του χρήστη.

Σε ένα ξεχωριστό χώρο, ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να δει και να ενημερωθεί για το σύστημα αεριζόμενων προσόψεων E97 VFS της ETEM. Το διαφανές υλικό επένδυσης που έφερε το δείγμα άφηνε εμφανή τον σκελετό ανάρτησης του συστήματος, ενώ μικρότερα δείγματα με διαφορετικά υλικά επένδυσης παρουσίαζαν επιπλέον τυπολογίες.

Ακολουθούσε η συρόμενη λύση HY30 της HYLINE by ETEM με ομοιογενή περιμετρική εμφάνιση 18 χιλ. και κλείδωμα στον τοίχο. Ο αρμός 8 χιλ. που σχημάτιζε στο δάπεδο, εξασφάλιζε ανεμπόδιστη μετάβαση μεταξύ των χώρων εκατέρωθεν του δείγματος.

Αλλά και η ανοιγόμενη minimal λύση του πορτογαλικού οίκου, HYSTYLE, σύστημα σχεδιασμένο να προσφέρει λύσεις για μεγάλα ανοίγματα και ικανό να φέρει στενά καΐτια. Αποτελεί την απόλυτη λύση για τυπολογία διφύλλου με το στενότερο μπινί της αγοράς, σύμφωνα με την ETEM, πλάτους 58 χιλ.

Τέλος, μέσω τομών, ο επισκέπτης είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί και για άλλα συστήματα και λύσεις της εταιρείας όπως τα EW90, ED68, E50 flat rail και το χώρισμα εσωτερικών χώρων ΕP30.

Βγαίνοντας από τον χώρο του περιπτέρου, τελευταίο δείγμα ήταν το σύστημα σκίασης Ε66 που αποτελείται από σκιάδια διαφόρων τύπων και διαστάσεων, από 150 χιλ. έως 600 χιλ., με δυνατότητα αυτοκαθαριζόμενου φινιρίσματος.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη της ΕΤΕΜ, παρουσίασαν ολοκληρωμένες τις υπηρεσίες και τα εργαλεία, τα οποία διαθέτει η εταιρεία για την πιο αποδοτική επιλογή μέσα από την ευρεία γκάμα των προϊόντων της, που έρχονται να δώσουν πληθώρα αισθητικών και λειτουργικών λύσεων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.