ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Επαναλανσάρει δυο ιστορικές προϊοντικές κατηγορίες με βάση τα “θέλω” της σύγχρονης κατασκευής!

Η ALUMINCO  αντιλαμβάνεται πλήρως τα διαφορετικά «θέλω», τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής και με όχημα την έρευνα και ανάπτυξη προχωράει σε επαναλανσάρισμα δύο σημαντικών προϊοντικών κατηγοριών, τα κλασσικά κάγκελα και τις αυλόπορτες-αυλόγυρους.

Με σύμμαχο τη διαχρονική αξία του κλασσικού, η εταιρεία επαναλανσάρει τα κλασσικά κάγκελα, μια ιστορική προϊοντική κατηγορία, με βελτιωμένες συνθέσεις και μοναδικά σχέδια. Παράλληλα, επεκτείνει τη γκάμα, λανσάροντας την έκδοση CLS όπου το κλασσικό συναντά το σύγχρονο στυλ. Η νέα έκδοση συνοψίζει τις σημερινές τάσεις με κομψές καθαρές γραμμές, κάθετες μεταξύ τους, καλά ισορροπημένες.

Δεκαοκτώ διαφορετικά σχέδια ικανοποιούν κάθε επιθυμία και όλες τις απαιτήσεις, εξασφαλίζοντας ένα αξιόπιστο κιγκλίδωμα ως ιδανική λύση σε διαφορετικούς τομείς εφαρμογής.

Παράλληλα, η εταιρεία λανσάρει ξανά την κατηγορία αυλόπορτες-αυλόγυροι. Οι χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο παραμένουν εξαιρετικά θετικοί όσον αφορά στα θετικά της εξωτερικής περίφραξης των κατοικιών τους, αναγνωρίζουν την προστιθέμενη αξία τους αλλά αισθάνονται ότι, από πλευράς ποικιλίας και ευκολίας, τα συστήματα περίφραξης δεν συμβαδίζουν με το σύγχρονο τρόπο ζωής και τις προσδοκίες τους.

Η ALUMINCO λαμβάνοντας υπόψη τα συμπεράσματα της αγοράς, προχώρησε σε προσθήκη νέων σειρών που απαντούν εμφατικά στις νέες τάσεις που επηρεάζουν τις επιλογές των τελικών χρηστών. Η σειρά LINEAR αλλά και οι TAILOR λύσεις που παρουσιάζονται στο νέο λανσάρισμα, αποτελούν αφενός το κλειδί για την ενδυνάμωση της θέσης της δυναμικής βιομηχανίας αλουμινίου αφετέρου υιοθετεί μια νέα σχεδιαστική προσέγγιση που αντανακλά στις αλλαγές στον τρόπο ζωής των τελικών χρηστών.

Το  λανσάρισμα και των δύο προϊόντικων κατηγοριών υπολογίζεται στα μέσα Νοεμβρίου, με τα νέα προϊόντικά έντυπα να κυκλοφορούν μέσα στον ίδιο μήνα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.