ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TILCON: Στόχος, η κορυφή!

H TILCON ΤΙΛΣΙΖΟΓΛΟΥ αποτελεί μια από τις πιο αξιόλογες και αξιόπιστες επιχειρήσεις του κατασκευαστικού κλάδου στην Ελλάδα, με εξειδίκευση στις ειδικές κατασκευές αλουμινίου. Στοχεύοντας πάντα σε κάτι διαφορετικό από τις υπόλοιπες εταιρείες κουφωμάτων, η TΙLCON επιδιώκει να δίνει καινοτόμες λύσεις με ειδικές κατασκευές δικής της έμπνευσης και σχεδιασμού.

Ο CEO και ιδρυτής της ΤΙLCON, Γιώργος Τιλσίζογλου, κατάφερε μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα να αναδείξει την ισχυρή παρουσία της επιχείρησης στον χώρο, έχοντας συμπληρώσει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο, με μεγάλα , ποικίλα και ιδιαίτερα απαιτητικά έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Όπως δηλώνει και ο ίδιος χαρακτηριστικά: «Η δουλειά μου είναι το πάθος μου. Κυνηγούσα τη δουλειά μου, δεν επαναπαυόμουν. Αναλάμβανα project σε όλη την Ελλάδα, τα οποία και αποπεράτωνα άμεσα και με μεγάλη επιτυχία προκειμένου να είναι στο έπακρο ικανοποιημένοι οι πελάτες μου. Τα έσοδα που έβγαζα από τα έργα αυτά τα διέθετα αποκλειστικά και επανειλημμένα στην αγορά σύγχρονων μηχανημάτων και μεταφορικών μεσών προκειμένου να έχω το βέλτιστο αποτέλεσμα στη δουλειά μου».

Ο CEO και ιδρυτής της εταιρείας Γιώργος Τιλσίζογλου

Το όραμα της TILCON είναι η συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξή της. Θέλει να φτάσει στο επίπεδο του πρότυπου κατασκευαστή στον τομέα των κουφωμάτων αλουμινίου σε όλη την Ελλάδα. «Επιδιώκουμε συνεχώς τη συνεργασία με νέους ανθρώπους, διότι πιστεύουμε ότι είναι το μέλλον της χώρας μας. Το ανθρώπινο δυναμικό μια εταιρείας αποτελεί και την “καρδιά της”» αναφέρει σχετικά ο κ. Τιλσίζογλου.

Προσθέτοντας «Δεν υπάρχει καλό και κακό προσωπικό αλλά ο έμπειρος κατασκευαστής είναι εκείνος που θα “πλάσει” κατάλληλα το προσωπικό του, έχοντας περάσει ο ίδιος σε πρώτη φάση από όλα τα πόστα της δουλειάς του».

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρεσβεύει η ΤILCON είναι η επένδυση και η εμπιστοσύνη στους νέους ανθρώπους. Τους παρέχει ευκαιρίες να αποκτήσουν την απαραίτητη εκπαίδευση και εμπειρία γύρω από το κομμάτι των κατασκευών αλουμινίου, δίνοντας τους τη δυνατότητα να εξελιχθούν και να οραματιστούν αλλά και να αγαπήσουν με το ίδιο πάθος το έργο της TILCON.

Η TILCON έχει μάθει να επιβιώνει και να ανταπεξέρχεται σε δύσκολες καταστάσεις μιας και η ίδια στήθηκε σε περίοδο οικονομικής κρίσης . Παρά τις δυσκολίες συνέχισε να παλεύει και να προσπαθεί, φτάνοντας στην ικανοποιητική θέση που βρίσκεται σήμερα και έχοντας χαράξει μια πορεία επιτυχιών. Με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον συνεχίζει το έργο της με κύριο στόχο τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.