ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMINCO: Δική της υπόθεση το μεγαλύτερο project στο Λάγος της Νιγηρίας

Ένα από τα σημαντικότερα έργα που έχουν γίνει στην Αφρικανική ήπειρο και δη στο Λάγος της Νιγηρίας, τη δεύτερη ταχύτερα αναπτυσσόμενη πόλη στην Αφρική και 7η στον κόσμο, φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή των συστημάτων ALUMINCO.

Πρόκειται για το έργο “The Iconic Towers, Victoria Island”, το οποίο είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί τους πρώτους μήνες του 2021.

Το “Iconic Towers” αποτελείται από 4 τετράγωνα υπερσύγχρονων πολυτελών πύργων με μοναδική ονομασία και σε πάνω από 12 ορόφους σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Οι πολυώροφες κατοικίες αποπνέουν τάξη, γούστο και υψηλό βιοτικό επίπεδο, δίνοντας έναν αληθινό ορισμό στο Luxury Lifestyle.

Εμπνευσμένο από την πολυτέλεια και τη διάκριση, το “Iconic Towers” είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της Cruxstone Development & Investment Limited και της Lagos State Development & Property Cooperation (LSDPC).

Σχεδιασμένο από έναν βραβευμένο αρχιτέκτονα (Play in Architecture), o κατασκευαστής του “Iconic Towers” είναι η BCL Construction & Civil Engineering LTD, μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες της Αφρικής με ιστορικό παράδοσης κορυφαίων και ποιοτικών κτιρίων.

Η ALUMINCO προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις για νέες κατασκευές και ανακαινίσεις που έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν συγκεκριμένες ανάγκες για διαφορετικές κλιματικές ζώνες.

Η ανάθεση και ολοκλήρωση μεγάλων και σύνθετων έργων είναι ενδεικτικό της προϊόντικής ψήφου εμπιστοσύνης που χαίρει η εταιρεία από μεγάλες κατασκευαστικές επιχειρήσεις αλλά και διεθνείς επενδυτές, οι οποίοι με τόλμη επιδιώκουν ρηξικέλευθη καινοτομία και βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.