ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Ακόμη μια σπουδαία συνεργασία στο ενεργητικό της!

Η παγκοσμίου φήμης εταιρεία μεταφορών και logistics DHL εμπιστεύεται για την κατασκευή των αποθηκών της στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, τα συστήματα της ΕΤΕΜ.

Τα συστήματα που θα χρησιμοποιηθούν στο έργο είναι το Ε75 , ένα σύστημα θερμομονωτικών ανοιγόμενων παραθύρων και το Ε-85 Antivandal, το καταξιωμένο αντιβανδαλιστικό σύστημα υαλοπετάσματος.

Ανάδοχος εταιρεία του έργου είναι η Redex, ενώ ο εργολάβος για την κατασκευή και τοποθέτηση των κουφωμάτων είναι η εταιρεία Greenframe.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.