ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΡΑΚΙΑΝ PROFIL A.E.: Περνάει σε νέα εποχή με νέα εταιρική ταυτότητα

Με περισσότερα από 50 έτη λειτουργίας και ηγετική θέση στην αγορά προϊόντων χάλυβα στην Ελλάδα, η PROFIL ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ, εταιρεία του Ομίλου Λ. Τζιρακιάν, ανανεώνεται ριζικά και λανσάρει τη νέα της εταιρική ταυτότητα.

Κεντρικό στοιχείο της νέας ταυτότητας αποτελεί το νέο λογότυπο της εταιρείας, η σχεδιαστική προσέγγιση του οποίου αντανακλά μια σύγχρονη, μοντέρνα αισθητική, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει τη στιβαρότητα και τη δημιουργικότητα που διέπουν τη βασική δραστηριότητα της PROFIL ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ, την παραγωγή δηλαδή προϊόντων χάλυβα.

Η νέα ταυτότητα εκφράζει μια πιο νεωτεριστική προσέγγιση της διοίκησης της εταιρείας, με επικεφαλής τον Λυμπαρέτ Τζιρακιάν στη θέση του Δ/ντος Συμβούλου, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Εκσυγχρονισμός και διαφοροποίηση, είναι δυο έννοιες οι οποίες υλοποιούνται σταδιακά και με συνέπεια στο πλαίσιο ενός στρατηγικού πλάνου πενταετίας. Το νέο λογότυπο της PROFIL αντανακλά ναι μεν τις διαχρονικές και αναλλοίωτες αξίες που διέπουν την εταιρεία μας εδώ και 53 χρόνια, όπως η συνεχής εξέλιξη και ο σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Όμως, αναμφισβήτητα σηματοδοτεί την προσήλωσή μας στην υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει, με σεβασμό στους μετόχους και τους επενδυτές μας».

Τα τελευταία 5 χρόνια η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΡΑΚΙΑΝ PROFIL A.E. υλοποιεί πρόγραμμα βασισμένο στη βελτίωση των παραγωγικών δεικτών της, ενισχύοντας τη θέση της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Αδιάλειπτο στόχο της αποτελούν οι επενδύσεις, με σκοπό την αναβάθμιση του μηχανολογικού της εξοπλισμού, αλλά και τον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου της με νέα προϊόντα, με στραμμένη πάντα την προσοχή στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την ελαχιστοποίηση του ενεργειακού της αποτυπώματος. Επιπλέον, το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας είναι το ανθρώπινο δυναμικό της, καταβάλλοντας διαρκή προσπάθεια για την εξέλιξή του.

Στο πλαίσιο της νέας ταυτότητας αλλαγές γίνονται σε όλα τα μέσα επικοινωνίας της εταιρείας και ιδιαίτερα στην νέα ιστοσελίδα της στη δ/νση www.tzirakian.com. Η ανανεωμένη σελίδα έχει σκοπό να παραμείνει απόλυτα λειτουργική για τους πελάτες της εταιρείας, αλλά να είναι πιο εύχρηστη στους νέους επισκέπτες της, αναδεικνύοντας το νέο ύφος της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.