ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού “aluminium magazine”, με διπλό εξώφυλλο και πλούσια ύλη, όπως κάθε φορά.

Το θέμα του εξωφύλλου είναι αφιερωμένο σε μία ιστορική εταιρεία του χώρου των εξαρτημάτων αλουμινίου που περνάει “σε νέα εποχή”.

Ανέκαθεν μία καινοτόμα και πρωτοπόρα επιχείρηση, η DOMUS επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά στα νέα δεδομένα που έφερε ο COVID-19 και περνάει σε μία “νέα αντιμικροβιακή εποχή”, προσφέροντας κορυφαία προστασία με αναστολή της ανάπτυξης μικροβίων μεγαλύτερη του 99,96% σε όλα τα «καλά» της προϊόντα!

Όσον αφορά στο ανεστραμμένο εξώφυλλο του περιοδικού παρουσιάζεται από την ELVIAL το μοναδικής αισθητικής σύστημα MINIMAL LOOK για κατασκευές που ξεχωρίζουν και καθηλώνουν το βλέμμα από την πρώτη ματιά!

Στο νέο τεύχος θα βρείτε επίσης ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στα ανοιγόμενα θερμομονωτικά συστήματα της αγοράς που προτείνονται από τις εταιρείες του κλάδου στο πλαίσιο του νέου προγράμματος επιδότησης “Εξοικονομώ – Αυτονομώ”.

Μην χάσετε την πρώτη παρουσίαση του νέου συστήματος γυάλινου στηθαίου της ALUMINCO. Η Julietta είναι μία πρωτοποριακή, έξυπνη λύση, με πληθώρα επιλογών και μεγάλη ευκολία στη τοποθέτηση για κτίρια «χωρίς μπαλκόνι».

Σχεδιασμένο για τα σπίτια του μέλλοντος, το νέο ALBIO 131 Passive της EXALCO, προσφέρει κορυφαία θερμομόνωση επιπέδου Παθητικού Κτιρίου. Αποτελεί άριστη επιλογή και πρόταση για κτίρια που θέλουν να θωρακιστούν ενεργειακά και να επιτύχουν ενεργειακή απόδοση μεγαλύτερη ή ίση με Α.

Είναι ευρέως γνωστό ότι η EUROPA δραστηριοποιείται έντονα σε επίπεδο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ). Διαβάστε στο νέο τεύχος για τις νέες δράσεις της εταιρείας σε επίπεδο ΕΚΕ που έρχονται να προστεθούν στο ήδη πλούσιο κοινωνικό της έργο.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.