ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

METAL PLUS: Πάγια πολιτική οι μεγάλες επενδύσεις σε κορυφαίο εξοπλισμό

Σε νέο εκσυγχρονισμό του τμήματος παραγωγής προχώρησε η εταιρεία METAL PLUS του Δημήτρη Κωνσταντινίδη στις Σέρρες. Στη δυναμική και ραγδαία αναπτυσσόμενη επιχείρηση κατασκευής κουφωμάτων εγκαταστάθηκε το CNC κέντρο επεξεργασίας της εταιρείας Fomindustrie-Fomgroup Ιταλίας τύπου ADIR-C, καθώς επίσης και μία ακόμη κολλητική μηχανή διπλής κεφαλής για PVC τύπου SA22 του οίκου Profteq-Fomgroup.

Στον νέο, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, (έχει προηγηθεί η εγκατάσταση CNC καθαριστικής μηχανής για PVC πριν από ένα χρόνο περίπου), προστέθηκε και το πρόγραμμα διαχείρισης κατασκευών-προσφορών-παραγγελιών τύπου ProF2 Professional της εταιρείας Fomsoftware-Fomgroup, το οποίο «αναλαμβάνει» τη διαχείριση της παραγωγικής διαδικασίας του εργοστασίου.

Για μία ακόμη φορά, η METAL PLUS πιστή στη στρατηγικής της για παροχή κορυφαίας ποιότητας κουφωμάτων τόσο στους ιδιώτες όσο και στους κατασκευαστές σε επίπεδο χοντρικής πώλησης, προχώρα σε περαιτέρω εκσυγχρονισμό της γραμμής παραγωγής.

Στοχεύοντας σταθερά στη συνεχή βελτίωση του παραγόμενου προϊόντος, η METAL PLUS θα συνεχίσει να επενδύει σε τεχνολογίες που τις επιτρέπουν να ανεβάζει τον πήχη σε επίπεδο ποιοτικών προδιαγραφών, ώστε να αποτελεί σταθερά ιδανική επιλογή τόσο για τον ιδιώτη όσο και τον επαγγελματία που θέλει να προμηθευτεί έτοιμο κούφωμα κορυφαίας ποιότητας!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.