ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Ανακαίνιση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας με τα συστήματά της!

Σε αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο για ολόκληρη την ανθρωπότητα, η στήριξη στις υγειονομικές μονάδες περίθαλψης αποτελεί πρωταρχικό σκοπό για την ΕΤΕΜ.

Η αναβάθμιση των υγειονομικών μονάδων της χώρας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην παροχή βέλτιστων υπηρεσιών υγείας σε μία περίοδο που το σύστημα της χώρας δέχεται μεγάλη πίεση.

Τα ποιοτικά συστήματα της ΕΤΕΜ έχουν επιλεχθεί για την ανακαίνιση του Νοσοκομείου Δράμας εξαιτίας των μοναδικών χαρακτηριστικών τους και των υψηλών τους αποδόσεων. Τα συστήματα που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Δράμας είναι το Ε-45, ένα σύστημα θερμομονωτικών ανοιγόμενων παραθύρων και το Ε-55 Thermo, ένα θερμομονωτικό σύστημα κουτιού ρολό.

Ανάδοχος εταιρεία του έργου είναι η «Σιδηροδρομικά Έργα». Ο εργολάβος για την κατασκευή και τοποθέτηση των καινούργιων κουφωμάτων αλλά και την αποξήλωση των παλιών είναι η EcoFrame / Τ. Κεχαγίδης, πιστοποιημένος συνεργάτης της ETEM.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.