ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALFA: Στηρίζει τον μπασκετικό Παναθηναϊκό!

Στο ετήσιο πακέτο προβολής με LED, σε όλους τους εντός έδρας αγώνες μπάσκετ του επαγγελματικού τμήματος καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού εντάχθηκε και για τη φετινή χρονιά η ALFA, με σκοπό τη περαιτέρω ενδυνάμωση του brand της εταιρείας.

Είναι η δεύτερη χρονιά που η ελληνική διέλαση στηρίζει την ομάδα μπάσκετ το Παναθηναϊκού, καθώς και πέρυσι είχε αντίστοιχο πακέτο προβολής στα LED του ΟΑΚΑ. Στόχος είναι η ενίσχυση του brand και η περαιτέρω εδραίωση στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού των ποιοτικών συστημάτων αλουμινίου ALFA.

Με την έναρξη του πρωταθλήματος, το ΟΑΚΑ γίνεται ακόμη πιο… πράσινο μέσα από την προβολή της ALFA! Οι αγώνες μπάσκετ του Παναθηναϊκού μεταδίδονται φέτος από την ΕΡΤ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.