ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

METALSKIN: Το XPAND “έντυσε” το ALL STAR SPORTS LOUNGE στη Ρόδο

Άλλο ένα έργο με XPAND παραδίδεται από τη METALSKIN με μεγάλη επιτυχία. Τα XPAND δείχνουν συνεχώς το τεράστιο εύρος διαφορετικών εφαρμογών που μπορούν να καλύψουν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του χώρου που “ντύνουν”, τόσο για μηχανικές εφαρμογές σε σκιάσεις, second skin και διαχωριστικά, όσο και στη διακοσμητική αρχιτεκτονική.

Το XPAND XP401 στόλισε την είσοδο εστιατορίου σε κεντρικό σημείο στο νησί της Ρόδου, εμπνευσμένο από την αρχιτέκτων μηχανικό Ελένη Καρίμαλη και έδωσε ένα διαφορετικό χρώμα στην αισθητική του χώρου.

Πληροφορίες έργου

Αρχιτέκτονας: Eλένη Καρίμαλη, www.elenikarimali.com

Φωτογράφος: Μιλτιάδης Λουιζίδης

Όνομα έργου: ALL STAR SPORTS LOUNGE

Κατηγορία: Εστίαση

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.