ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ: Άλλη μία επιτυχής εγκατάσταση της γωνιάστρας αλουμινίου ITACA SOLUTION!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μια τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού από την ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ στην εταιρεία του κ. Κυριακίδη στην Κοζάνη.

Το δυναμικό κατασκευαστικό εμπιστεύθηκε την τεχνογνωσία και την άρτια τεχνική υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ και την επέλεξε για την απόκτηση της γωνιάστρας αλουμινίου ITACA SOLUTION της ΑTLA COOP.

Πρόκειται για μία παραγωγική γωνιάστρα με ηλεκτρονικές ρυθμίσεις των μαχαιριών, καθώς και του δίχαλου για το γώνιασμα του κουφώματος. Δίνοντας μόνο τον κωδικό του προφίλ, η ITACA SOLUTION προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις των κεφαλών. Επίσης διαθέτει ξεχωριστές κεφαλές για τη θερμοδιακοπή.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. ευχαρίστησε τον κ. Κυριακίδη για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε, ενώ από την πλευρά της δεσμεύτηκε -όπως κάνει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια- ότι θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.