ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVAL COLOUR: Εταιρεία της χρονιάς ανακηρύχθηκε στα Building Materials Awards 2020!

Τον τίτλο του Building Materials Company of The Year απέσπασε η ELVAL COLOUR, καθώς συγκέντρωσε την υψηλότερη συνολική βαθμολογία για το σύνολο των υποψηφιοτήτων της που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Building Materials Awards 2020.

Τα Building Materials Awards, παρουσιάζουν τις εταιρείες που επενδύουν στην καινοτομία, στην έρευνα, στην ανάπτυξη και στον σχεδιασμό υλικών και συστημάτων δόμησης. Το έργο της αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων ανέλαβε 15μελή επιτροπή που αποτελείται από ακαδημαϊκούς και επιστημονικούς συμβούλους, οι οποίοι προέρχονται από τα κορυφαία ανώτατα και πολυτεχνικά ιδρύματα της χώρας.

Τα προϊόντα της ELVAL COLOUR βραβεύτηκαν στις κατηγορίες Αλουμίνιο, Επενδύσεις, Συστήματα Οροφών, Προϊόντα προστασίας έναντι πυρκαγιάς, Νανοϋλικά, κ.ά. και απέσπασαν συνολικά πέντε χρυσά και 2 αργυρά βραβεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELVAL COLOUR, Γιάννης Αγγελής.

Τι δήλωσε ο κ. Γιάννης Αγγελής

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Αγγελής, «…στην ELVAL COLOUR εργαζόμαστε συστηματικά για τη βελτίωση των προϊόντων μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας. Γνωρίζοντας τον ρόλο μας στην ελληνική και διεθνή αγορά, συμβάλουμε ενεργά σε κάθε στάδιο δημιουργίας καλύτερων και ασφαλέστερων κατασκευών. Από την παραγωγή μέχρι την τελική παράδοση στόχος μας είναι η πραγματοποίηση του αρχιτεκτονικού οράματος. Η κάθε διάκριση αποτελεί για εμάς επιβράβευση των προσπαθειών μας αλλά και δέσμευση να κρατήσουμε τα θεμέλιά μας, τις αξίες μας, ακόμα πιο δυνατά. Προσανατολισμός προς την Αγορά, Ακεραιότητα, Γνώση, Πάθος, Υπευθυνότητα και Αφοσίωση, είναι οι λέξεις που συνοδεύουν κάθε μας ενέργεια. Το μέλλον, για την εταιρία μας, σηματοδοτείται από τη διεκδίκηση νέων ευκαιριών και την ανάπτυξη προϊόντων βασισμένων στη συνεχή έρευνα. Βασικό μας μέλημα είναι η ασφάλεια, η βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων των κτιρίων και η αύξηση της βιωσιμότητας αυτών.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.