ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΤΕΧΝΗ: Η νέα εντυπωσιακή πόρτα PIVOT GLAZED είναι εδώ!

Η ΤΕΧΝΗ, κορυφαία εταιρεία κατασκευής πορτών αλουμινίου στην Ελλάδα και μία από τις πρώτες στην Ευρώπη, εμπλουτίζει τη γκάμα των πορτών PIVOT, με τη νέα πόρτα με γυάλινη επιφάνεια, PIVOT GLAZED.

Η νέα πόρτα PIVOT χαρακτηρίζεται από μεγάλες επιφάνειες διάφανου γυαλιού, κατασκευάζεται σε μονόφυλλη και δίφυλλη και συνδυάζεται τόσο με πλαϊνά σταθερά αλλά και με φεγγίτη. Η νέα PIVOT GLAZED έχει σχεδιαστεί ώστε να γεμίζει με φως, την καθημερινότητά μας!

Η ΤΕΧΝΗ φροντίζει συνεχώς να αναβαθμίζει και να εξελίσσει τα προϊόντα της, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τυχαία κορυφαία επιλογή στις πόρτες εισόδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.