ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL SMARTIA S67 URBAN: Αισθητική industrial & κορυφαίες επιδόσεις!

Τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί η αξία της βιομηχανικής αισθητικής στις κατασκευές, μέσω μιας νέας στροφής στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Όλο και περισσότερα κτίρια ανά τον κόσμο ακολουθούν αυτή τη λογική και επαναφέρουν ένα ύφος που έμοιαζε να έχει χαθεί. Το νέο ανοιγόμενο σύστημα SMARTIA S67 URBAN της ALUMIL κινείται σε αυτή την κατεύθυνση, καθώς συνδυάζει αρμονικά το industrial look με τις υψηλές επιδόσεις.

Το σύστημα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με διαφορετικό επίπεδο θερμομόνωσης, την Standard και την Hi. Σχεδιαστικά ακολουθείται μια μοντέρνα προσέγγιση, ενώ δίνεται η δυνατότητα εσωτερικών χωρισμάτων (καΐτια) στον υαλοπίνακα, μέσω της χρήσης ειδικών προφίλ που παραπέμπουν σε χαλύβδινα κουφώματα. Ακόμη, το σύστημα μπορεί να υποστηριχθεί και με τη χρήση κρυφών μεντεσέδων, κάτι που βελτιώνει τη συνολική του εμφάνιση.

Εκτός της αισθητικής πλευράς, το S67 URBAN διακρίνεται για μια σειρά από πλεονεκτήματα στον τομέα της απόδοσης και συμπεριφοράς του. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η υψηλή ενεργειακή απόδοση. Οι θερμομονωτικές ιδιότητες του συστήματος συμβάλλουν στη διατήρηση της θερμοκρασίας εντός της οικίας και οδηγούν σε εξοικονόμηση ενέργειας, που ισοδυναμεί και με εξοικονόμηση χρημάτων σε βάθος χρόνου (μειωμένες δαπάνες θέρμανσης κ.λπ.).

Παράλληλα, δίνεται η ευχέρεια εγκατάστασης τριπλού τζαμιού για ακόμη αρτιότερο αποτέλεσμα. Επιπλέον, το S67 παρουσιάζει εξαιρετική στεγανότητα -ύδατος και αέρα- τριών επιπέδων με τη χρήση EPDM ελαστικών. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι η στιβαρότητα του S67 URBAN, που σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου αντιδιαρρηκτική προστασία, (European Groove σύστημα κλειδώματος), διασφαλίζει σιγουριά και αίσθηση ασφάλειας.

Η ALUMIL βρίσκεται σε μια διαρκή αναζήτηση νέων προϊοντικών λύσεων για κάλυψη μεγαλύτερου εύρους αναγκών. Το SMARTIA S67 URBAN είναι ένα σύστημα που εντυπωσιάζει γιατί φέρνει στο προσκήνιο το βιομηχανικό -χαλύβδινης αισθητικής- στυλ και αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για νέες κατασκευές, όσο και για αναβάθμιση υφιστάμενων κουφωμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.