ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΤΕΜ: Στο ξενοδοχείο Athens Christokopidou Residence στο κέντρο της Αθήνας τα συστήματά της

Μία μονάδα υψηλής αστικής αισθητικής ακριβώς στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας, το eco-friendly ξενοδοχείο Athens Christokopidou Residence αποτελεί ιδανικό προορισμό.

Τα 16 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου διακρίνονται για τη λειτουργικότητά τους αλλά και την υψηλή τους αισθητική. Το Athens Christokopidou Residence είναι ένα μοντέρνο έργο, εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο, για τα Ελληνικά δεδομένα, εξοπλισμό.

Συγκεκριμένα τα συστήματα της ΕΤΕΜ που επιλέχθηκαν είναι τα:

  • Ε45 – ανοιγόμενο σύστημα που συνδυάζει τη μέγιστη δομική ευστάθεια με την οικονομικότερη διατομή αλουμινίου και το συρόμενο σύστημα
  • ES38 – μια στιβαρή και κομψή λύση με ένα ιδιαιτέρως επιτυχημένο θερμομονωτικό αποτέλεσμα.

Η εγκατάσταση των συστημάτων έγινε από την εταιρεία Aluminium Art, η οποία εδώ και τριάντα χρόνια είναι επίσημος και πιστοποιημένος συνεργάτης της ΕΤΕΜ. Η άριστη ποιότητα των εργασιών της διακρίνεται σε αξιόλογα έργα που φέρουν την υπογραφή της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.