ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΤΕΜ: Πολυτελής συνεργασία με το Cayo Exclusive Resort

Το Cayo Exclusive Resort & Spa είναι ένα νέο, μοντέρνο και οικολογικά ευαίσθητο πολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων. Ο φιλικός προς το περιβάλλον σχεδιασμός και η βιοκλιματική αρχιτεκτονική του αναδεικνύουν τα ευεργετικά χαρακτηριστικά του τοπικού κλίματος.

Το κατάλυμα εξοικονομεί σημαντικές ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας, χρησιμοποιώντας ένα υπερσύγχρονο σύστημα ανάκτησης θερμότητας. Για να επιτευχθεί το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα στην ξενοδοχειακή μονάδα στην Ελούντα επιλέχθηκαν τα αναβαθμισμένα συστήματα της ΕΤΕΜ. Με τις εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί, το ξενοδοχείο άνοιξε για τους επισκέπτες τον Αύγουστο του 2020.

Τα συστήματα που επιλέχθηκαν για τις προδιαγραφές του Cayo Resort & Spa είναι το Ε50 – μια από τις πιο εξελιγμένες και βελτιστοποιημένες λύσεις ανασυρόμενου συστήματος, το οποίο θεωρείται κορυφαίο στην κατηγορία του, το E45 – ανοιγόμενο σύστημα που συνδυάζει τη μέγιστη δομική ευστάθεια με την οικονομικότερη διατομή αλουμινίου και το Ε1000 – που είναι σχεδιασμένο να πληροί τις μέγιστες αισθητικές απαιτήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.