ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

«Μεγάλα τα περιθώρια ανάπτυξης της αγοράς» ανέφερε ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ Θ. Παγιάτης, στην κοπή πίτας της ΕΝΚΑΣ

Επιτυχής ήταν για μία ακόμη χρονιά η εκδήλωση που έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την κοπή πίτας της ΕΝΚΑΣ Πειραιά (Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου - Σιδήρου Πειραιά) που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Χρυσό Ελάφι» στην Πάρνηθα.

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και υψηλή συμμετοχή του κόσμου στη μεγάλη συνάντηση του Κλάδου με Οικοδεσπότη την ΕΝΚΑΣ Πειραιά (Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου Πειραία), πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την Κοπή της Πίτας.

Στη γεμάτη αίθουσα «Χρυσό Ελάφι» συναντήθηκαν καλεσμένοι συνάδελφοι μέλη της Ένωσης, στελέχη του Κλάδου από τη Βιομηχανία και το εμπορικό δίκτυο, καθώς και εκπρόσωποι Φορέων και Σωματείων.

Στη σύντομη ομιλία του, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Θεόφιλος Παγιάτης τόνισε μεταξύ άλλων ότι διανύουμε μία καλή συγκυρία για τον Κλάδο των κουφωμάτων, κάνοντας αναφορά σε σχετική έρευνα που διαθέτει στα χέρια της η ΠΟΒΑΣ για το σύνολο της ευρωπαϊκής αγοράς που δείχνει ότι τα περιθώρια ανάπτυξης της ελληνικής αγοράς είναι πολύ μεγάλα.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Θ. Παγιάτης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του

Ο κ. Παγιάτης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο δείκτης δραστηριότητας της Ελλάδας (ορίζεται ως ο αριθμός των κουφωμάτων που πωλούνται και εγκαθίστανται προς το απόθεμα) καταγράφεται στην έρευνα να είναι πολύ μικρός που σημαίνει ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης της αγοράς των κουφωμάτων στη χώρα.

Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 17-19 Μαΐου 2024 στην πόλη της Λάρισας.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ENKAΣ Πειραιά, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, καθώς και τους χορηγούς, οι οποίοι με τη συμβολή τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της μεγάλης γιορτής.

Την οργανωτική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η PROFILMEDIA.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.