ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Διπλή βράβευση για την εταιρεία στα Manufacturing Excellence Awards 2020

Η 2η διοργάνωση των Manufacturing Excellence Awards ανέδειξε τις πιο αξιόλογες και καινοτόμες πρωτοβουλίες της ελληνικής βιομηχανίας. Η EUROPA έλαβε ακόμη δύο βραβεύσεις στα φετινά Manufacturing Excellence Awards 2020 που ήρθαν να επιβεβαιώσουν την εξαιρετική πορεία της τα τελευταία 2 χρόνια, ως προς τις επιχειρηματικές πρακτικές, και την προσήλωσή της στην καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Βραβείο SILVER για το EOS 90 PH Hybrid

Το Βραβείο SILVER έλαβε η EUROPA στην κατηγορία «Καινοτόμα προϊόντα» της ενότητας «Καινοτομία και νέες τεχνολογίες», για το πρωτοποριακό σύστημα παθητικής θερμομόνωσης EOS 90 PH Hybrid, που έχει κατακτήσει την πρώτη θέση παγκοσμίως στην κατηγορία των εφαρμογών Παθητικού Κτιρίου, με συντελεστή θερμομόνωσης Uw=0,75 W/m2K και πλάτος πλαισίου 150 χιλ.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι το σύστημα EOS 90 PH Hybrid βραβεύτηκε φέτος και στα Building Materials Awards, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή του στην κατηγορία Παθητικής Θερμομόνωσης παγκοσμίως.

Βραβείο SILVER στην εξυπηρέτηση πελατών

Το Βραβείο SILVER έλαβε η EUROPA και στην κατηγορία «Αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών» της ενότητας «Ποιότητα, εξυπηρέτηση και συνεργασίες», για τα καινοτόμα συστήματα εξυπηρέτησης που έχει αναπτύξει και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της.

Η προσήλωση στην εξυπηρέτηση και η πελατοκεντρική προσέγγιση της εταιρείας, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει, αποτελούν διαχρονικές αξίες και αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της, που τη διαφοροποιούν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.