ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Στον «αέρα» το εξειδικευμένο site για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»

Η ETEM στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» δημιούργησε ένα εύχρηστο και καλαίσθητο site που ενημερώνει με απλό και κατανοητό τρόπο τους επισκέπτες για το πρόγραμμα ενεργειακής επιδότησης, καθώς και για τις μοναδικές λύσεις της εταιρείας για την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων.

Με 50 χρόνια εμπειρίας και επιτυχημένης πορείας στη σχεδίαση και παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, η ETEM είναι σε θέση να συμβουλεύει τον απλό καταναλωτή για το σύστημα αλουμινίου που είναι ιδανικό για τις ανάγκες του.

Στο exoikonomokatoikon.gr παρουσιάζονται οι προτεινόμενες λύσεις της εταιρείας στα ανοιγόμενα και συρόμενα κουφώματα που είναι ιδανικές επιλογές για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ».

Τα συστήματα περιλαμβάνουν τα Ε68, Ε45 και Ε38 όσον αφορά στα ανοιγόμενα κουφώματα και τα E50, ES38 και Ε32 όσον αφορά στα συρόμενα κουφώματα. Πρόκειται για εξαιρετικές επιλογές που η καθεμία καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες. Είτε πρόκειται για οικονομικές επιλογές είτε για premium συστήματα κορυφαίας θερμομόνωσης και ενεργειακής θωράκισης, η ETEM έχει τη λύση.

Μεταξύ άλλων στο site exoikonomokatoikon.gr υπάρχει και ένας οδηγός για τον καταναλωτή που έρχεται να δώσει απαντήσεις στα ζητήματα που τον απασχολούν στο πλαίσιο του προγράμματος όπως η σωστή επιλογή κουφώματος και κατασκευαστή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.