ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Ανάμεσα στις 25 κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα της αειφορίας

Στην ALUMIL επιδιώκουν την τελειότητα κάθε μέρα. Αυτό είναι το σύνθημα που ωθεί τους ανθρώπους της εταιρείας να ανεβάζουν συνεχώς τον πήχη της ποιότητας των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Η κουλτούρα της πρωτιάς ωστόσο δεν σταματάει στην κατασκευαστική αριστεία, αλλά διαποτίζει όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Έτσι, πρόσφατα η ALUMIL εισήλθε στη λίστα με τις 25 κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις που ακολουθούν τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Κυκλικής Οικονομίας. Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία είναι ο μοναδικός παραγωγός αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου που έχει λάβει αυτή τη διάκριση.

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση “Sustainable Greece 2020” που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, η QualityNet Foundation αφού έλαβε το portfolio δράσεων από σημαντικές εταιρείες της χώρας, παρουσίασε τις 25 επιχειρήσεις που εντάσσονται στην ελίτ του Επιχειρηματικού Χάρτη και πληρούν τις προδιαγραφές Βιώσιμης Ανάπτυξης. Η ένταξη μιας εταιρείας σε αυτή τη λίστα, γίνεται μετά από αξιολόγηση δυο διαφορετικών επιτροπών.

Η διάκριση της ALUMIL στηρίχτηκε στην ολιστική προσέγγιση της εταιρείας σε ζητήματα βιώσιμης ανάπτυξης, από την επεξεργασία της πρώτης ύλης και το κυκλικό μοντέλο παραγωγής, μέχρι τις διαδικασίες ανακύκλωσης και επαναχύτευσης που ακολουθούνται για παραγωγή πράσινου αλουμινίου.

Παράλληλα λήφθηκε υπόψη ότι η ALUMIL εστιάζει σε δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κατάρτιση και  προσωπική εξέλιξη των εργαζομένων, καθώς και σε ενέργειες που βοηθούν τις τοπικές κοινωνίες και είναι στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Το όραμα της εταιρείας για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων, πραγματώνεται όχι μόνο μέσω της ανάπτυξης προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, αλλά και μέσα από ένα βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο, φιλικό προς το Περιβάλλον και τον Άνθρωπο.

Η τιμητική διάκριση της ALUMIL  ως μια από τις “The Most Sustainable Companies In Greece 2020” δίνει ώθηση στην εταιρεία να συνεχίσει στον δρόμο της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης, «επιδιώκοντας την τελειότητα κάθε μέρα»!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.