ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Συμμετοχή στην έκθεση «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» του τοπικού Επιμελητηρίου στη Λάρισα

Η EUROPA συμμετείχε στην COVID Free έκθεση του Επιμελητηρίου Λάρισας, την πρώτη Δράση προβολής των τοπικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ».

Η επιτυχημένη «ανοιχτή» έκθεση έλαβε χώρα, με σωστή οργάνωση και απόλυτη ασφάλεια, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας πριν την επιβολή του lockdown και προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Η δράση αποτέλεσε πρωτοβουλία και συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Λάρισας και της Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Με στόχο την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού της Λάρισας για το επερχόμενο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», η EUROPA είχε δυναμική συμμετοχή με δυο περίπτερα όπου παρουσίασε τα νέα ανοιγόμενα και συρόμενα συστήματα αλουμινίου EOS60 και ESS47. Επιπρόσθετα υπήρξε παρουσία στελεχών της που υποδέχτηκαν και ενημέρωσαν όλους τους επισκέπτες.

Κατόπιν ενημέρωσης μεγάλου αριθμού ιδιωτών για το νέο πρόγραμμα και για τις προτάσεις αντικατάστασης της EUROPA, έντονο ενδιαφέρον υπήρχε για τα νέα ανοιγόμενα και συρόμενα συστήματα EOS και ESS, που συνδυάζουν τον μοντέρνο σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και τους υψηλούς συντελεστές θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και ασφάλειας.

Η EUROPA, με την παρουσία της στήριξε τη συμμετοχή του τοπικού της συνεργάτη «ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΗΛ.- ΚΗΠΟΣΟΓΛΟΥ ΧΡ. Ο.Ε.», κατασκευαστή αλουμινίου EUROPACLUB. Η εταιρεία στηρίζει διαχρονικά τους τοπικούς της συνεργάτες και επενδύει στη δημιουργία ζήτησης του brand και των προϊόντων EUROPA στο σύνολο της επικράτειας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.