ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Έλαβε την πιστοποίηση ATG Technical Approval

Η ΕΤΕΜ έλαβε την πιστοποίηση ATG Technical Approval για τα υψηλής απόδοσης συστήματα ανοιγόμενων παραθύρων Ε68 & Ε75, η οποία εκδίδεται από την εποπτική αρχή για τα δομικά προϊόντα στο Βέλγιο (UBAtc).

Η πιστοποίηση αυτή επιτρέπει στους συνεργάτες της εταιρείας, την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων των σειρών E68 & E75 στο Βέλγιο, τόσο σε δημόσια όσο και σε ιδιωτικά έργα, με μεγάλο εύρος τυπολογιών, κατάλληλο για εμπορικά κτίρια, κτίρια γραφείων και ιδιωτικές κατοικίες.

Το επίτευγμα αυτό έρχεται ως επιβεβαίωση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της ETEM, καθώς και της επέκτασης των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων διεθνώς, βάζοντας τον πήχη υψηλότερα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.