ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMINCO: Μία ακόμα σπουδαία διεθνής παρουσία για την ελληνική εταιρεία!

Η ανάληψη από την ALUMINCO, ως αποκλειστικός προμηθευτής συστημάτων αλουμινίου, του έργου Tremont Residences στο Μπρόνξ της Νέας Υόρκης, συνολικής αξίας ύψους 45,5 εκ. δολαρίων έρχεται ως επιστέγασμα της  εμπιστοσύνης των αρχιτεκτόνων, εργολάβων και επενδυτών στο ανοιγόμενο-ανακλινόμενο σύστημα W450!

Το έργο θα φέρει εις πέρας η Camber Property Group με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την οικονομία και κοινωνία και περιλαμβάνει ένα κτίριο 11 ορόφων με 119 διαμερίσματα, εμπορικό χώρο 6.500 τετραγωνικών ποδιών και υπηρεσίες υποστήριξης.

Το ανοιγόμενο-ανακλινόμενο σύστημα ALUMINCO W450 κέρδισε επενδυτές, αρχιτέκτονες και εργολάβους λόγω της μοναδικής του ικανότητας να δημιουργεί πληθώρα τυπολογιών αλλά και της σωρείας πιστοποιήσεων στα αμερικανικά πρότυπα (NAFS) για παράθυρα και πόρτες.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους πρώτους μήνες του 2021.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.