ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Ξανά «στον αέρα» με νέα ραδιοφωνική καμπάνια

Στο πλαίσιο του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» που ανοίγει το δρόμο της ενεργειακής αναβάθμισης στο σπίτι αλλά και την πολυκατοικία, η EUROPA στοχεύει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού και των συνεργατών της, προσφέροντας τα ιδανικά συστήματα για αντικατάσταση κουφωμάτων, υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Από τις αρχές Δεκεμβρίου και για 2 σχεδόν μήνες θα είναι στον αέρα η νέα ραδιοφωνική καμπάνια της EUROPA, με δυο νέα σποτ και κάλυψη μέσω όλων των μεγάλων ραδιοφωνικών σταθμών Αθήνας, Θεσσαλονίκης και 42 περιφερειακών σταθμών μεγάλων πόλεων.

Το πρώτο ραδιοφωνικό σποτ, με σύνθημα «Όλοι EUROPA Γίναμε», συνδέει με έξυπνο τρόπο το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» που αφορά «Πολλούς», με τα νέα θερμομονωτικά συστήματα EUROPA που απευθύνονται σε «Όλους»!

Το δεύτερο σποτ εισαγάγει τo «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» ως το πρόγραμμα που ανοίγει το δρόμο για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικίας με συστήματα αλουμινίου EUROPA, για εξοικονόμηση ενέργειας, πιστοποιημένη απόδοση και αντοχή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.