ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Ενημερωτική καμπανιά για το «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η ALUMINCO ξεκίνησε νέα ενημερωτική καμπάνια για τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά των συστημάτων της, με κεντρικό μήνυμα «Μέσα έχει ALUMINCO!».

Σκοπός της καμπάνιας είναι να γνωρίσει το κοινό εκείνα τα χαρακτηριστικά που αποτελούν εκ των σπουδαιότερων κριτηρίων στην επιλογή κουφωμάτων, παροτρύνοντάς το να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει και να κάνει τη σωστή επιλογή στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ».

Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η Θερμομόνωση, η Ασφάλεια και η Ηχομόνωση των συστημάτων αλουμινίου. Ακολουθούν παρακάτω οι επιμέρους ενημερωτικές περιγραφές στο πλαίσιο της καμπάνιας για τα παραπάνω τρία χαρακτηριστικά.

  1. «Εξοικονομώ-Αυτονομώ»με ALUMINCO για απόλυτη θερμομόνωση

Όταν έξω έχει κρύο και υγρασία… μέσα έχει ALUMINCO!

Γνωρίστε τα κορυφαία θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης από την Aluminco.

Συστήματα με υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και εξαιρετικό design, για γρήγορη, εύκολη και οικονομική αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης της οικίας σας, εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, και μηδενικές θερμικές απώλειες!

#alumincoforsaving #alumincoforlife

  1. «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» με ALUMINCO για απόλυτη ασφάλεια

Όταν έξω έχει κινδύνους, φόβο και ανασφάλεια… μέσα έχει ALUMINCO!

Γνωρίστε τα συστήματα αλουμινίου αντιδιαρρηκτικής προστασίας από την Aluminco, με πολλαπλά σημεία κλειδώματος και περισσότερα σημεία σύνδεσης, για μέγιστη ασφάλεια.

Με την κορυφαία ποιότητά της, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την ισχυρή αντιδιαρρηκτική προστασία που διαθέτει , η ALUMINCO σας προσφέρει συστήματα αλουμινίου, που αφήνουν έξω από το σπίτι σας κάθε κίνδυνο.

#alumincoforsafety #alumincoforlife

  1. «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» με ALUMINCO για απόλυτη ηχομόνωση

Όταν έξω έχει θόρυβο… μέσα έχει ALUMINCO!

Γνωρίστε τα κορυφαία ηχομονωτικά συστήματα αλουμινίου υψηλών επιδόσεων από την Aluminco!

Τα νέα θερμομονωτικά συστήματα Aluminco χαρακτηρίζονται από υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης, με επαρκή στεγανότητα στον αέρα, μεγάλη αντοχή σε καταπονήσεις και άρτια εφαρμογή, μειώνοντας αποτελεσματικά την ένταση του θορύβου εντός των οικιών ή των χώρων εργασίας

#alumincofortranquility #alumincoforlife

Τα video προωθούνται μέσα από αρθρογραφίες σε κορυφαία ειδησεογραφικά portals, Youtube διαφήμιση, Social media performance και Social media posts καθώς και Project Agora – Video promotion σε site με απήχηση σε ευρύτερο κοινό.

Τα video μπορεί να τα δείτε στο ALUMINCO Official, το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.