ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Στη λίστα με τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα!

Η EXALCO εντάχθηκε στη λίστα με τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα για το 2020.

Έχοντας ως κριτήρια τις σωστές επιχειρηματικές κινήσεις της, τις δυνατές χρηματοοικονομικές επιδόσεις, την εξωστρέφεια και την μακροπρόθεσμη στρατηγική της, η EXALCO συμπεριλαμβάνεται στην πιο δυνατή επιχειρηματική λίστα του περιοδικού FORTUNE Greece, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ICAP και τη μεθοδολογία της αμερικάνικης έκδοσης.

Οι 30 επιχειρήσεις της φετινής λίστας «θωρακίστηκαν» στην κρίση και εμφανίζουν αύξηση πωλήσεων και κερδών σε βάθος τριετίας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η EXALCO είναι μία από τις τρεις ισχυρές βιομηχανίες που εμφανίζονται στη λίστα αυτή, ενώ οι υπόλοιπες εταιρίες εκπροσωπούν τους κλάδους των υπηρεσιών και του εμπορίου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας Θάνου Τσιάρα στο aluNET.gr, το πρώτο μισό της περασμένης χρονιάς η EXALCO κατέγραψε μία πτώση πωλήσεων της τάξης του 10% λόγω των προβλημάτων που έφερε η πανδημία, ωστόσο οι όποιες απώλειες του α’ εξαμήνου ισοσκελίστηκαν στο τέλος του 2020 από την άνοδο της εγχώριας αγοράς, αλλά και την αύξηση των εξαγωγών.

Για το 2021, η διοίκηση της EXALCO είναι αισιόδοξη ότι τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.