ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Το Smart Gate στην Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Το ALUMIL Smart Gate, η προηγμένη συσκευή ανέπαφης θερμομέτρησης της ALUMIL, εγκαθίσταται τους τελευταίους μήνες σε αυξανόμενο αριθμό κτιρίων ανά τον κόσμο, παρέχοντας προληπτική προστασία μέσω μετρήσεων υψηλής ακριβείας.

Μετά από την τοποθέτηση της πρωτοποριακής συσκευής σε κτίρια ορόσημα, όπως το Μουσείο της Ακρόπολης, η Βουλή των Ελλήνων και το Κοινοβούλιο της Ουγγαρίας, ένα ακόμη σημαντικό δημόσιο κτίριο εξοπλίστηκε με την καινοτόμο συσκευή της ALUMIL.

Το Προεδρικό μέγαρο της Κυπριακής Δημοκρατίας διαθέτει πλέον το δικό του Smart Gate στην πύλη εισόδου του. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται ότι όσοι εισέρχονται έχουν φυσιολογική θερμοκρασία και έτσι το Προεδρικό μέγαρο έχει ένα επιπλέον «τείχος» πρόληψης έναντι μιας πιθανής διάδοσης του COVID-19, που συνεχίζει να ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα.

Να σημειωθεί πως η Κύπρος έρχεται να προστεθεί σε έναν μεγάλο αριθμό χωρών που προτίμησαν το ALUMIL Smart Gate για δημόσια και ιδιωτικά κτίριά τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η συσκευή έχει ταξιδέψει σε χώρες όπως οι Η.Π.Α, το Ντουμπάι, η Νότια Κορέα, η Γερμανία, η Αυστρία και η Τσεχία.

Οργανισμοί και επιχειρήσεις με διεθνές κύρος εμπιστεύονται το ALUMIL Smart Gate για τον έλεγχο της θερμοκρασίας των ανθρώπων που διέρχονται καθημερινά στο εσωτερικό των εγκαταστάσεών τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η Budapest Bank (κεντρικά γραφεία), καθώς και η γνωστή αλυσίδα supermarket REWE σε Αυστρία και Γερμανία.

Μέσα σε μια δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο, με την πανδημία του κορωνοϊού να βρίσκεται ακόμη σε έξαρση, η ALUMIL συνεχίζει την προώθηση ενός προϊόντος που συμβάλλει στη διαδικασία της πρόληψης. Άλλωστε, η καινοτομία και η κατασκευαστική αριστεία της ελληνικής εταιρείας δεν γνωρίζουν σύνορα.

Στην περίπτωση του Smart Gate, η προηγμένη τεχνολογία βρίσκεται στην υπηρεσία της διασφάλισης της υγείας των πολιτών και αυτό είναι για την ALUMIL το σημαντικότερο επίτευγμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.