ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALFA: Ιδανικό για όλες τις απαιτήσεις το ευέλικτο ALFA KIT

Η ALFA για μία ακόμη φορά, βρίσκεται μπροστά στις εξελίξεις και προσφέρει ένα νέο προϊόν, ειδικά προσαρμοσμένο στις συνθήκες της αγοράς και τις απαιτήσεις για ποιοτικές, πιστοποιημένες και οικονομικές λύσεις, προσφέροντας στους επαγγελματίες το έξυπνο σύστημα ALFA KIT για πόρτες κυρίας εισόδου, με μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Το ALFA KIT σχεδιάστηκε και διατίθεται στην αγορά του εσωτερικού και του εξωτερικού, μέσω του εμπορικού δικτύου διανομής της εταιρείας, με σκοπό την προστασία και ενίσχυση των πελατών της από το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

Περιλαμβάνει όλα τα απολύτως απαραίτητα προφίλ, εξαρτήματα και πάνελ για την πόρτα κυρίας εισόδου, στις ποσότητες και τα μήκη που απαιτούνται και μόνο. Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του κόστους για τον συνεργάτη της ALFA, παρέχοντάς του το απαραίτητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Επιπλέον, αποφεύγονται λάθη, διχρωμίες και καθυστερήσεις, καθώς αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη λύση, η οποία παρέχεται με την εγγύηση της ALFA. Το εύρος επιλογών καλύπτει όλες τις απαιτήσεις για την κεντρική είσοδο, καθώς περιλαμβάνει από πολύ οικονομικές μέχρι ειδικές και αναβαθμισμένες λύσεις-προτάσεις στο κομμάτι της ασφάλειας και της εξοικονόμησης ενέργειας.

Το μεγάλο εύρος επιλογών του ALFA KIT οδηγεί σε ένα τελικό αποτέλεσμα με άψογη αισθητική και εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις κρίσιμες τεχνικές κατηγορίες. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην αγορά και αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για τον επαγγελματία κατασκευαστή.

Αναλυτικά οι κατηγορίες του ALFA KIT είναι οι εξής:

  • ΚΙΤ 420 ECONOMY
  • ΚΙΤ 520-520 Α STANDARD
  • ΚΙΤ 600-600 Α ANTIVANDAL
  • ΚΙΤ 680 PREMIUM

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.