ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

EXALCO: Απόλυτη επιτυχία σε ένα ακόμη μεγάλο έργο!

Το ελληνικό αλουμίνιο συνεχίζει να κερδίζει τις αγορές του εξωτερικού, με τις εγχώριες εταιρείες του κλάδου να διεκδικούν και να αποπερατώνουν με απόλυτη επιτυχία απαιτητικά έργα στις διεθνείς αγορές χάρη στο ποιοτικό τους προϊόν και την υψηλή τους τεχνογνωσία.

Στην καρδιά του ZAC Clichy-Batignolles, στο Παρίσι, το νέο εμβληματικό κτίριο που στεγάζει την Περιφερειακή Διεύθυνση Δικαστικής Αστυνομίας, κατασκευάστηκε εξ’ ολοκλήρου με συστήματα αλουμινίου της EXALCO.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά περίπλοκο έργο, με κατασκευαστικές δυσκολίες και ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας και λειτουργικότητας, στις οποίες τα συστήματα της EXALCO ανταποκρίθηκαν άριστα χάρη στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Το υπερσύγχρονο κτίριο 34.000 τ.μ. αποτελείται από 8 ορόφους και 4 επίπεδα υπογείου.

Οι μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού δείχνουν σταθερά εμπιστοσύνη στην EXALCO για τα ποιοτικά της προϊόντα και το εξειδικευμένο της know-how σε ότι έχει να κάνει με το αλουμίνιο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.