ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EXALCO ALBIO 227: Εξαιρετική πρόταση για αντικατάσταση κουφωμάτων

Διαχρονικά πρωτοπόρα στον σχεδιασμό κουφωμάτων που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, η EXALCO δημιούργησε το σύστημα ALBIO 227. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή, ιδανικό για την αντικατάσταση των κουφωμάτων ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Το σύστημα είναι σχεδιασμένο σε απλές ίσες γραμμές και συνδυάζει το χαμηλό του βάρος και την υψηλή αισθητική με την άριστη ποιότητα, την ευκολία στην κατασκευή και τη διαχρονική αξιοπιστία που εγγυάται η EXALCO.

Τα πλεονεκτήματα του συστήματος που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι:

  • Ο τρόπος κύλισης που γίνεται επάνω σε ανοξείδωτο έλασμα του οδηγού ή σε ράγα πολυαμιδίου, προσφέροντας ομαλή και ταυτόχρονα εύκολη μετακίνηση των φύλλων.
  • Το πλάτος του οδηγού που είναι 95 χιλ., προσφέροντας τη δυνατότητα να τοποθετηθεί τζάμι – σήτα – πατζούρι των 97 χιλ.
  • Η πιστοποίηση στο Γερμανικό Ινστιτούτο Δοκιμών ift Rosenheim με συντελεστή θερμοπερατότητας Uf= 3,7

Το σύστημα επιτρέπει την κατασκευή συρόμενων κουφωμάτων, επάλληλων ή χωνευτών (μονόφυλλα – δίφυλλα) και είναι ιδανικό είτε για αντικατάσταση παλαιότερων κουφωμάτων είτε για τοποθέτηση σε καινούργιες κατασκευές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.