ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Πράξη ανθρωπιάς με Εθελοντική Αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της ELVIAL στη δημόσια έκκληση του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς από τον Αντιπρόεδρο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, Θεολόγο Ζώτο, για τις ελλείψεις σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα στη χώρα μας. Ελλείψεις μάλιστα, η αναπλήρωση των οποίων γίνεται περισσότερο αναγκαία εν μέσω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.

Το μήνυμα ήταν επαρκές για να αγγίξει την ευαισθησία της Διοίκησης της ELVIAL για κοινωνικά θέματα. Άλλωστε είναι συνεχείς και ακατάπαυστες οι προσφορές στο Εθνικό Σύστημα Υγείας για τη δημιουργία νέων Μ.Ε.Θ λόγω των αυξημένων απαιτήσεων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Με άμεσες ενέργειες και συνεργασία με όλο το προσωπικό της εταιρείας, οργανώθηκε υποδειγματικά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην ΒΙΠΑ Αγίου Παντελεήμονα, η διαδικασία αιμοδοσίας από κινητή ομάδα του νοσοκομείου Κιλκίς, συνοδευόμενη από την ομάδα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

Με μεγάλη προθυμία Διοίκηση και εργαζόμενοι προσήλθαν σ’ αυτή την πράξη αγάπης και ανθρωπιάς της αιμοδοσίας, αφού πρώτα έκαναν τις ενδεδειγμένες εξετάσεις και κάποιο ιατρικό ιστορικό πριν από την αιμοληψία.

Τα ευχάριστα νέα, δεν καθυστέρησαν καθόλου να έρθουν αφού ο κ. Ζώτος ενημέρωσε ότι την επομένη ημέρα προγραμματίστηκαν 20 χειρουργικές επεμβάσεις, οι οποίες βρίσκονταν σε αναμονή, ως αποτέλεσμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποίησε η ELVIAL.

Όμως, εκτός από τη βοήθεια που προσφέρθηκε, δημιουργήθηκε και η πρώτη Τράπεζα Αίματος της εταιρείας για τους εργαζόμενους και τους συγγενείς τους.

Η ELVIAL, για μια ακόμα φορά αποδεικνύει πως μια βιομηχανία πρέπει να έχει και ανθρώπινο πρόσωπο και ότι πέραν από την επιδίωξή της με υγιή ανάπτυξη για την επίτευξη των στόχων της, φροντίζει να συμμετέχει ενεργά στην αντιμετώπιση μεγάλων κοινωνικών προβλημάτων, ως ελάχιστη αναγνώριση για την καθολική αποδοχή των υπηρεσιών και προϊόντων της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.