ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMIL: Τα συστήματά της στο εμβληματικό κτίριο Ellinikon Experience Centre

Το προηγμένο σύστημα υαλοπετασμάτων SMARTIA M7 της ALUMIL συνέβαλε στην άκρως επιτυχημένη παράδοση του Ellinikon Experience Centre στους πολίτες, προσφέροντας αυξημένα επίπεδα στατικότητας, ασφάλειας, ηχομόνωσης και λειτουργικότητας.

Στο Experience Centre, που αποτελεί ένα διε­θνούς επιπέδου Κέντρο Επισκεπτών, χτυπάει η καρδιά του Ελληνικού και μαγνητίζει τους επι­σκέπτες.

Η αστική ανάπλαση στο Ελληνικό αποτελεί το με­γαλύτερο και πιο αναμενόμενο έργο στη χώρα και ένα από τα μεγαλύτερα εν εξελίξει έργα πανευρωπαϊκά. Το Ellinikon Experience Centre είναι πλέον ανοιχτό στο κοινό και έχει εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή τους επισκέπτες.

Το Experience Centre βρίσκεται εντός του Experience Park και φιλοξενείται στο Υπόστεγο Γ’ της Πολεμικής Αεροπορίας. Το μεταλλικής κατασκευής υπόστεγο απο­καταστάθηκε ολικώς και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να το απολαύσει.

Εντός του ξεχωριστού Κέντρου Επισκεπτών, ο καθέ­νας έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει το παρελθόν του Ελληνικού, να περιηγηθεί εικονικά στο πάρκο και την παράκτια ζώνη και να δει με διαδραστικό τρόπο ποιο πρόκειται να είναι το μέλλον αυτής της μεγάλης αστι­κής ανάπλασης που πραγματοποιείται.

Η συμμετοχή της ALUMIL στο έργο συντελέστηκε μέσα από το σύστημα υαλοπετασμάτων υψηλής ενερ­γειακής απόδοσης SMARTIA M7. Συγκεκριμένα, για το έργο σχεδιάστηκαν και αναλύθηκαν ειδικοί σύνδεσμοι αλουμινίου κολώνας-τραβέρσας, ώστε να είναι εφικτή η παραλαβή φορτίου υαλοπίνακα 700 κιλά (οι διαστά­σεις υαλοπίνακα 2,4 x 3,65) με τη μέθοδο πεπερασμέ­νων στοιχείων.

Το προηγμένο σύστημα υαλοπετασμάτων της ALUMIL, που επιλέχθηκε στο εντυπωσιακό Experience Centre του Ελληνικού, συνέβαλε στην άκρως επιτυχημένη πα­ράδοση του συγκεκριμένου κτιρίου στους πολίτες, προ­σφέροντας αυξημένα επίπεδα στατικότητας, ασφάλει­ας, ηχομόνωσης και λειτουργικότητας στην κατασκευή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.