ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMIL: Το “PHOS” κάνει τη διαφορά στις Alkyonides Villas & Suites στο Φιόρο του Λεβάντε

Στον ορίζοντα, το Μαραθονήσι ξεπροβάλει μέσα από τη θάλασσα σα να θέλει να τονίσει την πολυτέλεια ακόμη και στη θέα που προσφέρουν οι δύο μοναδικές βίλες και η μία σουίτα στο Φιόρο του Λεβάντε.

Την ημέρα δεσπόζουν ηλιόλουστες στην καταπράσινη πλαγιά, αναδεικνύοντας τις γήινες αποχρώσεις τους από την επενδυμένη τοιχοποιία με τουβλάκια στους τόνους του καφέ, το αριστοκρατικό λευκό σκυρόδεμα και το γαλάζιο χρώμα του υδάτινου στοιχείου.

Ενώ το απόγευμα, κατά τη δύση του ηλίου όλα αλλάζουν, με τις χρυσές και πορτοκαλί αντανακλάσεις να δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός φλεγόμενου τοπίου.

Οι αρχιτεκτονικές γραμμές σχεδίασης του Γιάννη Κυρατσού από το γραφείο Dedalo Progetti παραμένουν ίσιες, σαφείς και αυστηρές, χωρίς όμως να προκαλούν απέναντι στη φύση. Οι Alkyonides δεσπόζουν πλήρως εγκλιματισμένες στην πλαγιά του νησιού, προσφέροντας στους επισκέπτες ανεμπόδιστη θέα προς το Ιόνιο.

Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες με το ελάχιστα εμφανές αλουμίνιο, αναδεικνύουν και τονίζουν ό,τι ακριβώς και το όνομα του συστήματος που έχει εγκατασταθεί, δηλαδή το PHOSτης ALUMIL. Ενώ ταυτόχρονα, προκαλούν μία ομαλή ενοποίηση του εσωτερικού με το εξωτερικό περιβάλλον.

Καθώς μεταφερόμαστε στους εσωτερικούς χώρους, η πολυτέλεια κυριαρχεί, με την επίπλωση στις φυσικές αποχρώσεις του ξύλου να υπόσχεται περισσή ηρεμία και ζεστασιά. Δίνοντας έμφαση στο τοπίο και την πλούσια θέα, η διακόσμηση δεν είναι φλύαρη και ενστερνίζεται την minimal αισθητική, η οποία δείχνει εμφανώς επηρεασμένη από τις καλοκαιρινές ανάλαφρες γραμμές που «κυματίζουν» μες στο χώρο.

Κατασκευαστές αλουμινίου: ΒΑΜΙΧ, ΥΙΟΙ Νικ. Μιχαλόπουλου ΟΕ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.