ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΝΚΑΣ: Ο Παντελής Σολιδάκης Πρόεδρος στην Ένωση Νίκαιας

Ο νέος Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ, Παντελής Σολιδάκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της ΕΝΚΑΣ – Πειραιά κατά τη συνεδρίασή του, με ομόφωνη απόφαση των μελών του προχώρησε σε αναδιάρθρωση της σύνθεσής του. Νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. αναλαμβάνει ο Παντελής Σολιδάκης. Ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ – Πειραιά, Θ. Παγιάτης θα αναλάβει τη θέση του Αντιπροέδρου στη νέα σύνθεση του Δ.Σ.

Ο νέος Πρόεδρος, Παντελής Σολιδάκης κατά την ανάληψη των καθηκόντων του δήλωσε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. του ιστορικού σωματείου της ΕΝΚΑΣ – Πειραιά για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπό μου. Γνωρίζω πως η ευθύνη είναι μεγάλη και οι προκλήσεις πολλές. Η δημιουργική σκέψη και η εμπειρία του απερχόμενου Προέδρου κ. Θεοφίλου Παγιάτη, θα σταθεί αρωγός στη νέα μου προσπάθεια. Έχοντας ως βασική μου αξία, το Εμείς και όχι το Εγώ, θα μπορέσουμε να προασπίσουμε όλοι μαζί τα συμφέροντα των συναδέλφων μας και του κλάδου».

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Θ. Παγιάτης δήλωσε ότι θα βοηθήσει το Σωματείο και τους συναδέλφους του, τόσο από τη θέση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και του Αν. Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ, όσο και από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΕΝΚΑΣ – Πειραιά, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να αναλάβουν πρωτοβουλίες στο ιστορικό Σωματείο και να αναπτύξουν μια νέα δυναμική που ο κλάδος την έχει ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.