ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Κεντρικός πυλώνας το νέο micro-site για το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»!

Στο πλαίσιο του νέου προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» του ΥΠΕΝ, που θα αποτελέσει κεντρικό πυλώνα της κτιριακής αναβάθμισης της Ελλάδας για την επόμενη 10ετία, η EUROPA συνεχίζει τη μεγάλη επικοινωνιακή της καμπάνια σε ιδιώτες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς και στους κατασκευαστές αλουμινίου.

Κεντρικό πυλώνα ενημέρωσης σχετικά με το πρόγραμμα αποτελεί το νέο site της EUROPA, exoikonomo.europaprofil.com. Η νέα ιστοσελίδα, που είναι ήδη στον διαδικτυακό «αέρα», αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης όλων των ενδιαφερομένων μερών για την ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας ή της πολυκατοικίας, περιλαμβάνοντας πληροφορίες σχετικά με κριτήρια και βήματα ένταξης, συχνές ερωτήσεις γύρω από το πρόγραμμα και αρχείο με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι προτάσεις αντικατάστασης αλουμινίου EUROPA για επιλέξιμες παρεμβάσεις σχετικά με πόρτες, παράθυρα, συστήματα σκίασης παρουσιάζονται με λειτουργικό τρόπο για κάθε ενδιαφερόμενο. Η λίστα των πιστοποιημένων κατασκευαστών αλουμινίου EUROPA που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχει αναρτηθεί με αναζήτηση ανά περιοχή, για τη μεγαλύτερη διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων.

Επιπρόσθετα, η καμπάνια «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» της εταιρείας συνεχίζεται δυναμικά με διαφήμιση σε όλα τα μέσα.

  • Δύο νέα ραδιοφωνικά spot με σλόγκαν «Όλοι EUROPA γίναμε» και «Ανοίγει, κλείνει και σύρεται» έπαιξαν δυνατά σε 57 μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και περιφέρεια και «ακούστηκαν» 24.000 φορές!
  • Έντονη παρουσία και στο διαδίκτυο, με διαφήμιση τόσο στα social media όσο και στα μεγαλύτερα site μηχανικών και αρχιτεκτόνων.
  • Outdoor διαφήμιση με πυλώνες σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.
  • Συνεχίζεται η υποστήριξη των κατασκευαστών αλουμινίου EUROPA με αποστολή ενημερωτικών newsletter σχετικά με τις εξελίξεις του προγράμματος, καθώς και διανομή έντυπου υποστηρικτικού υλικού προς ιδιώτες σε όλους τους EUROPA CLUB και τους πιστοποιημένους κατασκευαστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
  • Παράλληλα η εταιρεία διατηρεί απευθείας Γραμμή Εξυπηρέτησης Ιδιωτών και Κατασκευαστών για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τα συστήματα EUROPA, στο τηλέφωνο 210.802.1317.

Η EUROPA, δίπλα πάντα στον κατασκευαστή αλλά και στους ιδιώτες, προσφέρει σταθερά προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας και ανώτερη ποιότητα εξυπηρέτησης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.