ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Νέα τηλεοπτική καμπάνια «Για όλους, για πάντα! EUROPA, Μια για πάντα!»

Η νέα εταιρική καμπάνια «Για όλους, για πάντα! EUROPA, Μια για πάντα!», με το πρωτοποριακό διαφημιστικό TV Spot διάρκειας 44’’, βρίσκεται «στον αέρα» από την Τετάρτη 24/02/21 και για τους επόμενους μήνες, σε όλα τα κανάλια Πανελλαδικής εμβέλειας.

Το νέο TV σποτ αναδεικνύει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των συστημάτων αλουμινίου EUROPA, όπως καινοτομία, ανώτερες επιδόσεις σε θερμομόνωση, ηχομόνωση και στεγάνωση, λειτουργικότητα και απαράμιλλο design, μέσω ενός δημιουργικού σεναρίου που φιλοξενεί πληθώρα διαφορετικών χαρακτήρων.

Αληθινοί χαρακτήρες, με ξεχωριστές ανάγκες, αλλά με ύψιστη προτεραιότητα την ποιότητα, την ασφάλεια, τη σταθερότητα. Διαχρονικές αξίες, που μετά από 45 χρόνια συνέπειας και αξιοπιστίας, η EUROPA έχει καταστήσει συνώνυμο του ονόματός της. Γεγονός που αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες της, εμπόρους, κατασκευαστές, αρχιτέκτονες και από τον Έλληνα καταναλωτή.

Στην EUROPA, αδιάλειπτος στόχος είναι ο σχεδιασμός και η παραγωγή προϊόντων με υψηλή προστιθέμενη αξία, που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων. Σκοπός της καταξιωμένης εταιρείας είναι να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο! Για όλους, για πάντα! EUROPA, Μια Για Πάντα!

Το νέο τηλεοπτικό σποτ έχει αναρτηθεί στο κανάλι YouTube της EUROPA.

Δείτε το παρακάτω:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.