ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

HOB DOORS: Νέες ευφάνταστες επενδύσεις για πόρτες

Στο πλαίσιο  της συνεχούς έρευνας και της προσπάθειας της HOB DOORS να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αρχιτεκτόνων για νέες υφές και υλικά επένδυσης, η εταιρεία προσφέρει μία μεγάλη γκάμα επενδύσεων από ξύλο για πόρτες, σε διαφορετικές αποχρώσεις  και με ευφάνταστες τρισδιάστατες υφές, όπως  «μπετό», «ύφασμα» ή «δέρμα».

Η μεγάλη ποικιλία των επενδύσεων προσφέρει μοναδικές επιλογές και δίνει μεγαλύτερη ευελιξία στους αρχιτέκτονες να πετύχουν ένα απαράμιλλο αισθητικό αποτέλεσμα που ξεχωρίζει.

Είτε πρόκειται για την οργανική υφή ενός λινού ή την αστική κυριαρχία του σκυροδέματος, η HOB DOORS έχει τις λύσεις για κάθε πόρτα. Αποτέλεσμα είναι η πόρτα να δένει αρμονικά με το υπόλοιπο σύνολο και να αποτελεί φυσική συνέχεια του κτίσματος, εξυπηρετώντας τα μέγιστα το αρχιτεκτονικό όραμα.

Η HOB DOORS προτείνει στους επαγγελματίες τα παρακάτω σχέδια.

Penelope

Το φινίρισμα Penelope είναι ένα βαθύ οργανικό φινίρισμα που αναπαράγει την υφή του λινού.

Ares Beton

Το φινίρισμα Ares Beton είναι εμπνευσμένο από τα αστικά τείχη της βιομηχανικής αρχιτεκτονικής και αναπαράγει την ουσία και το βάθος ενός τοίχου από μπετόν.

Primofiore

Το φινίρισμα Primofiore είναι εμπνευσμένο από την υφή του δέρματος.

Sherwood

To φινίρισμα Sherwood παίρνει ως αναφορά τα… «βαθιά σημάδια» της  βελανιδιάς.

Talco

Το φινίρισμα Talco έχει μεταξένιο φινίρισμα και ταιριάζει με απλές αποχρώσεις χρώματος και πέτρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.