ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

HOB DOORS: Δυνατότητα εύκολης αντικατάστασης του υαλοπίνακα με το σύστημα FREE CHOICE

Η HOB DOORS έχοντας μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή πορτών, εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και ακολουθεί τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα παραγωγής, συσκευασίας και αποστολής.

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα, η εταιρεία HOB DOORS παρουσιάζει το πατενταρισμένο σύστημα πόρτας εισόδου FREE CHOICE.

Με τη χρήση του συστήματος FREE CHOICE δίνεται η δυνατότητα κατασκευής αξονικής πόρτας εξολοκλήρου από γυαλί, χωρίς να αποτελεί πρόβλημα οποιαδήποτε αντικατάστασή του μετά από ατύχημα (σπάσιμο κ.ά.).

Η ίδια δυνατότητα δίνεται και για την κατασκευή ανοιγόμενων πορτών με οποιοδήποτε σχέδιο με τζάμι από την γκάμα της HOB DOORS.

Ο έξυπνος σχεδιασμός του συστήματος αξονικής πόρτας FREE CHOICE δίνει λύση σε ένα σημαντικό κατασκευαστικό πρόβλημα, με τη δυνατότητα εύκολης αντικατάστασης οποιουδήποτε τύπου υαλοπίνακα, παρέχοντας ταυτόχρονα και περισσότερες επιλογές και ευκολία στον τελικό χρήστη.

Η επιλογή ενός σχεδίου πόρτας με υαλοπίνακα από την ποικιλία σχεδίων των πορτών HOB DOORS επιτρέπει τη διάχυση του φωτός στο εσωτερικό περιβάλλον, επιτυγχάνοντας παράλληλα αμεσότητα με το εξωτερικό, όπως ακριβώς επιτάσσουν οι σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Συνοψίζοντας. η επιλογή του συστήματος FREE CHOICE είναι ιδανική, αφού παρέχει ασφάλεια, λειτουργικότητα και υψηλό design!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.