ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Νέα τηλεοπτική διαφήμιση με τον Αντώνη Σρόιτερ με κεντρικό μήνυμα «Σταθερή Αξία στη ζωή μας!»

Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα επικοινωνία της EXALCO με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Σρόιτερ. Ύστερα από μία επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια, η εταιρεία ανανέωσε την συνεργασία της με τον anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha TV.

Ο Αντώνης Σρόιτερ, αφού «άγγιξε» την κορυφή των εξελίξεων με τα συστήματα της EXALCO και μας μύησε στις αξίες που ταυτίζονται με την εταιρεία και τα προϊόντα της, όπως την Εξέλιξη της τεχνολογίας, την Εξασφάλιση της προστασίας και την Εξοικονόμηση ενέργειας, πλέον μοιράζεται μαζί μας την σταθερή επιλογή του και μας δείχνει την εμπιστοσύνη του στα συστήματα EXALCO.

Αυτή την περίοδο, που η έννοια της προστασίας και της υπευθυνότητας, είναι περισσότερο από ποτέ επίκαιρη και αναγκαία, η EXALCO αποφάσισε να εστιάσει στις αξίες της ζωής, να τις εντοπίσει μέσα στην καθημερινότητά μας και να τις συνδυάσει με τα προϊόντα της.

Έτσι δημιουργήθηκε μία ταινία βασισμένη στο συναίσθημα του ανθρώπου, που θέλει να προστατέψει ό,τι έχει αξία στη ζωή του με ό,τι του δίνει σταθερότητα, ασφάλεια, οικονομία και διάρκεια στο χρόνο.

Ο Αντώνης Σρόιτερ ξεδιπλώνει μπροστά στο φακό μια σκηνή καθημερινής ζωής, εκφράζοντας όλα όσα μας δένουν με την EXALCO, τις αξίες που μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο. Γιατί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, η EXALCO είναι η σταθερή αξία στη ζωή μας!

Ταυτόχρονα, η ταινία προβάλλει το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» και προτρέπει την υλοποίησή του με την επιλογή των συστημάτων αλουμινίου της EXALCO.

Η νέα διαφήμιση της εταιρείας προβάλλεται από τη Δευτέρα 1/3/2021 σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Η EXALCO επενδύει σταθερά στον τομέα της επικοινωνίας, με στόχο τη σωστή ενημέρωση για τα προϊόντα που διαθέτει, τα οποία την κατατάσσουν στις κορυφαίες ελληνικές βιομηχανίες αλουμινίου για πολλές δεκαετίες.

Δείτε το νέο βίντεο παρακάτω!

https://www.youtube.com/watch?v=oDIRB4IoDXQ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.