ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL SMARTIA Fences & Gates: Κορυφαία αισθητική & υψηλά επίπεδα καινοτομίας!

Η ALUMIL ολοκλήρωσε και διαθέτει τρία (3) νέα συστήματα περίφραξης, με πολύ σημαντικό το γεγονός ότι προσφέρουν πληθώρα τόσο τεχνικών όσο και διακοσμητικών λύσεων. Η βασική διαφορά μεταξύ των τριών συστημάτων έγκειται στον τρόπο τοποθέτησης των περσίδων που δίνει και διαφορετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Το SMARTIA FC10 έχει τις περσίδες του χωρίς πλαίσιο, στερεωμένες κατακόρυφα, το SMARTIA FC60 εφαπτόμενα στις κολόνες από την εξωτερική πλευρά και το SMARTIA FC80 τοποθετημένες ένθετα, ανάμεσα στις κολόνες.

Ασύγκριτα Πλεονεκτήματα
  • Ασυναγώνιστη στιβαρότητα και δυνατότητα για πολύ μεγάλες διαστάσεις, χωρίς προβλήματα ανεμοπίεσης (πλάτος φύλλου 3 μ., ύψος φράχτη 2 μ.)
  • Απεριόριστες διακοσμητικές λύσεις με μεγάλα περιθώρια εξατομίκευσης χάρη στην ποικιλία περσίδων αλουμινίου και συνθετικής ξυλείας, στη δυνατότητα χρήσης υλικών όπως γυαλί, φύλλα αλουμινίου, τους πολλαπλούς φωτισμούς, κ.ά.
  • Κάλυψη των περισσότερων τεχνικών αναγκών, ακόμη και των πιο σύνθετων, χάρη στην πληθώρα των προφίλ, τις διάφορες κολόνες (και 250 χιλ.!), τους pivot μεντεσέδες, κ.ά.
  • Υψηλά επίπεδα καινοτομίας και διαφοροποίησης μέσω της χρήσης πρωτοποριακών υλικών, ειδικών ένθετων πλαισίων, φωτισμού, και ιδίως χάρη στη δυνατότητα αντικατάστασης των τσιμεντένιων ή σιδερένιων προκατασκευών από προφίλ αλουμινίου.

 

ALUMIL SMARTIA FC80: Πολύπλοκες τεχνικές λύσεις, απεριόριστοι διακοσμητικοί συνδυασμοί

Το SMARTIA FC80 είναι ένα πολυμορφικό και ιδιαίτερα στιβαρό σύστημα για αυλόγυρους και αυλόπορτες. Προσφέρει πληθώρα εφαρμογών και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε αρχιτέκτονα και κατασκευαστή, σε κάθε έργο, για κάθε ανάγκη.

Βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος είναι η ένθετη συρταρωτή τοποθέτηση των διαφόρων στοιχείων μεταξύ των κολόνων και η χρήση πολλών διαφορετικών υλικών, όπως συνθετικό ξύλο, γυαλί, λαμαρίνα, κ.ά.

Επιπρόσθετα, περιλαμβάνει διάφορα ενισχυμένα προφίλ και βαρέως τύπου εξαρτήματα, ώστε να επιτρέπεται:

  • μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των κολόνων στους φράχτες (>2 μ.),
  • πολύ μεγάλες διαστάσεις αυλόπορτας (6 μ.),
  • με διάκενα ή με κλειστές επιφάνειες χωρίς προβλήματα ανεμοπίεσης.

Διατίθεται ένα ευρύτατο σύνολο από κολόνες διαφορετικών διατομών, όπως η 250 χιλ. αντί της χρήσης τσιμεντένιων κολόνων, η 120 χιλ. (κατάλληλη για συρόμενες αυλόπορτες και φράχτες μεγάλου ύψους) και ποικιλία σε 80 χιλ. κολόνες για διαφορετικές χρήσεις (απλή, γωνιακή, να παίρνει κουπαστή αντί τάπας, επιτοίχια τοποθέτηση, κ.ά.).

  • Ένθετη τοποθέτηση περσίδων αλουμινίου και άλλων υλικών, με κρυφά τα σημεία σύνδεσης.
  • Ενσωματωμένη χούφτα αντί λαβής, με δυνατότητα φωτισμού.
  • Ποικιλία από διακοσμητικές τάπες κολόνας (πυραμίδα, τριγωνική, επίπεδη).
  • Εναλλακτικά, προφίλ κουπαστής κατά μήκος της περίφραξης με δυνατότητα φωτισμού.
  • Στήριξη με μεταλλικό πείρο και διακοσμητική ροζέτα.

Ανοιγόμενη αυλόπορτα

Το SMARTIA FC80 προσφέρει μοναδικές ολοκληρωμένες λύσεις ανοιγόμενης αυλόπορτας, εντυπωσιακές τόσο από αισθητικής πλευράς και design όσο και από άποψη στιβαρότητας και διαστάσεων. Η λύση της απλής ανοιγόμενης πόρτας είναι ιδανική για τη συχνή διέλευση των πεζών, ενώ η δίφυλλη ανοιγόμενη είναι ιδανική για την απρόσκοπτη διέλευση οχημάτων, μιας και μπορεί να φτάσει τα 6 μ.σε άνοιγμα.

Το σύστημα συνοδεύουν ποιοτικά εξαρτήματα, όπως βαρέως τύπου κυλινδρικοί και αξονικοί (pivot) μεντεσέδες, ειδική τραβέρσα σύνδεσης μοτέρ, διακοσμητικά αρμοκάλυπτρα, ειδική πρόβλεψη για αποφυγή τραυματισμού στις γωνίες, κ.ά.

Συρόμενη αυλόπορτα

Πρόκειται για ολοκληρωμένη λύση για συρόμενες αυλόπορτες, οι οποίες συνδυάζονται άρρηκτα με απλό ανοιγόμενο πορτάκι για τη διέλευση πεζών και καλύπτουν άνοιγμα έως και 6 μ. για τη διέλευση οχημάτων.

Οι σχεδιαστικές λύσεις τις οποίες επιτρέπει, σε συνδυασμό με τα κορυφαία επίπεδα λειτουργικότητας, υπερκαλύπτουν σχετικές ανάγκες, βελτιώνοντας και τη συνολική αισθητική του χώρου.

Προσφέρεται η δυνατότητα στήριξης σε κατασκευή αποκλειστικά από αλουμίνιο, με κολόνες 120 χιλ. και 250 χιλ. και κάλυψη του μηχανισμού κίνησης πάνω και κάτω για απόλυτη αίσθηση αλουμινίου, χωρίς κολόνες από τσιμέντο και σιδερένιες βοηθητικές κατασκευές.

 

ALUMIL SMARTIA FC60: Αυλόγυροι & αυλόπορτες με εξαιρετική λειτουργικότητα & αξεπέραστο γραμμικό design!

Το SMARTIA FC60, με τις περσίδες τοποθετημένες εξωτερικά των κολονών, περιλαμβάνει ένα σύνολο τεχνικών χαρακτηριστικών, ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για ένα ευρύ φάσμα αναγκών σε περίφραξη. Ενισχυμένες κολόνες, στιβαρές αυλόπορτες, πλήθος περσίδων αλουμίνιου και άλλων υλικών, συνθέτουν τη σειρά αυτή, η οποία πρεσβεύει την πλέον γραμμική αισθητική και ταυτόχρονα επιτυγχάνει υψηλές επιδόσεις.

  • Minimal γραμμικός σχεδιασμός χωρίς εμφανή σημεία σύνδεσης
  • Κολόνα από προφίλ αλουμινίου σε μορφή ταυ, με απλά ή περιμετρικά καπάκια
  • Ευρύτατη ποικιλία σε περσίδες αλουμινίου, ορθογώνιων και πιο σύνθετων διατομών
  • Μοναδικοί συνδυασμοί ειδικά με τις «υβριδικές» περσίδες αλουμινίου / συνθετικού ξύλου WOODALUX®.
  • Δυνατότητα κατασκευής συρόμενης και δίφυλλης ανοιγόμενης αυλόπορτας για μεγάλα ανοίγματα

 

ALUMIL SMARTIA FC10: Μοναδική πρόταση σε απέριττες minimal κατακόρυφες γραμμές

Η ALUMIL συμπληρώνει τις προτάσεις περίφραξης με τη SMARTIA FC10, ένα σύστημα το οποίο χαρακτηρίζεται από τη λιτή αισθητική κάθετων γραμμών και αποτελεί την καλύτερη εναλλακτική λύση για αντίστοιχες σιδερένιες κατασκευές φράχτη, χωρίς τα προβλήματα βαφής, σκουριάς και συντήρησης που τις συνοδεύουν.

Η SMARTIA FC10 ενσωματώνει πλήθος από τεχνικά χαρακτηριστικά και συνδυαζόμενη με τα άλλα συστήματα, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα λύσεων και εφαρμογών μοναδικής αισθητικής και επιδόσεων. Στον φράχτη, το τελικό αποτέλεσμα απογειώνεται στην περίπτωση χρήσης των προφίλ WOODALUX®.

Για λύσεις συρόμενης και ανοιγόμενης αυλόπορτας μεγάλων διαστάσεων, συνδυάζεται με τη σειρά SMARTIA FC80. Η λύση φωτισμού, η απαρατήρητη σύνδεση στο πάνω μέρος με τάπες αντί προφίλ αλουμινίου, το ειδικά σχεδιασμένο προφίλ τύπου “barcode” είναι από τα χαρακτηριστικά, τα οποία προσδίδουν μοναδικότητα σχεδιασμού.

 

Εντυπωσιακοί υπαίθριοι χώροι χάρη στην ολιστική προσέγγιση ALUMIL Outdoors

Με όλες αυτές τις λύσεις περίφραξης, η εταιρεία συμπληρώνει τη γκάμα των ALUMIL Outdoors προϊόντων της, με σταθερές και κινητές πέργκολες, κάγκελα, δάπεδα, επικαλύψεις τοιχοποιίας κ.ά.

Τα συστήματα αυτά χαρακτηρίζονται από κορυφαίες προδιαγραφές και συνδυαζόμενα μεταξύ τους προσφέρουν ολοκληρωμένη αναβάθμιση του υπαίθριου χώρου.

Αποτελούν ένα ευρύτατο σύνολο από λύσεις αλουμινίου για την υλοποίηση πολλαπλών σχεδιαστικών προτάσεων ευθυγραμμισμένες με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.