ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

KOMEAL: Ο υπεύθυνος συνεργάτης για μεγάλα & σύνθετα τεχνικά έργα!

Η εταιρεία KOMEAL εδρεύει στον Ταύρο Αττικής και έχει ως αντικείμενο την κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικών κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου. Ιδρύθηκε το 2014 και είναι μετεξέλιξη της επιχείρησης Θ. Κώτσος, η οποία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της πίσω στο 1975. Ο Παναγιώτης Κώτσος, η νέα γενιά, πήρε τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης το 1999. Από το 2014 που αναδιοργανώθηκε η εταιρεία με τη σημερινή της μορφή, συνεχίζει αδιάλειπτα να την οδηγεί σε σταθερή ανάπτυξη από την υπεύθυνη θέση του Δ/νοντα Συμβούλου.

Αεροδρόμιο Σαντορίνης

Η KOMEAL αναλαμβάνει με πλήρη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό την υλοποίηση αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου, μέσα από αρμονική συνεργασία και κοινή συνεννόηση με τον πελάτη, συμβουλεύοντας πάντα για το βέλτιστο ποιοτικό αποτέλεσμα.

Ως πρότυπη και δυναμική εταιρεία στον χώρο των κατασκευών, βρίσκεται πάντα κοντά σε κάθε ανάγκη του πελάτη, τόσο πριν από τη συνεργασία όσο και μετά, προσφέροντας τεχνογνωσία και υποστήριξη σε όλα τα απαιτούμενα στάδια. Η μεθοδολογία, η οργάνωση και ο τρόπος εργασίας είναι σε πλήρη συμφωνία με τα αντίστοιχα πρότυπα ISO.

H KOMEAL έχοντας αναπτυγμένη περιβαλλοντική συνείδηση, λειτουργεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO14001 Environmental management systems και τις απαιτήσεις του προτύπου ISO17021. Η παραγωγή και η λειτουργία της μονάδας παραγωγής είναι πλήρως εναρμονισμένη με το πρότυπο διασφάλισης της ποιότητας ISO 9001 Quality management systems και λειτουργεί και αυτή βάση των απαιτήσεων του ISO17021.

Αεροδρόμιο Σάμου «Αρίσταρχος ο Σάμιος»

Επιπρόσθετα, η εταιρεία διαθέτει πλήθος ειδικών πιστοποιήσεων που αφορούν σε εξειδικευμένες κατασκευές εντός και εκτός της Ελληνικής Επικράτειας.

Η ποιότητα KOMEAL σε 4 Ελληνικά αεροδρόμια!

Η KOMEAL, δείγμα της υψηλής της τεχνικής κατάρτισης και του επαγγελματισμού που τη διακρίνει, έλαβε μέρος στο πλάνο ανακατασκευής και επέκτασης των περιφερειακών αεροδρομίων της Fraport Greece. Ο κύριος Ανάδοχος του έργου Intrakat A.E. εμπιστεύτηκε την KOMEAL, η οποία ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία όλες της εργασίες που της ανατέθηκαν σε 4 Ελληνικά αεροδρόμια.

Αεροδρόμιο Ακτίου

Στο σύνολο των εργασιών η δυναμική εταιρεία κατασκεύασε και τοποθέτησε:

  • 3.500 m² curtain wall
  • 140.000 kg architectural metal construction

Αναλυτικά στα 4 περιφερειακά αεροδρόμια Ακτίου, Σαντορίνης, Σάμου και Ζακύνθου, εκτελέστηκαν οι παρακάτω εργασίες, με προϊόντα των εταιριών ΕΤΕΜ, ELVAL COLOUR και ALUMINCO:

  • Αεροδρόμιο Ακτίου (PVK): υαλοπέτασμα με τα συστήματα EW50 και D75 της ALUMINCO, διαμόρφωση και τοποθέτηση ETALBOND A2 και ETALBOND FR της ELVAL COLOUR, καθώς και μεταλλικές αρχιτεκτονικές κατασκευές.
  • Αεροδρόμιο Σαντορίνης (JTR): υαλοπέτασμα με τα συστήματα Ε85 και Ε75 της ΕΤΕΜ, καθώς και μεταλλικές αρχιτεκτονικές κατασκευές.
  • Αεροδρόμιο Σάμου (SMI) «Αρίσταρχος ο Σάμιος»: υαλοπέτασμα με συστήματα EW50 και D75 της ALUMINCO, καθώς και μεταλλικές αρχιτεκτονικές κατασκευές.
  • Αεροδρόμιο Ζακύνθου (ZTH) «Διονύσιος Σολωμός»: Μεταλλικές αρχιτεκτονικές κατασκευές.
Ο Δ/νων Σύμβουλος της KOMEAL Παναγιώτης Κώτσος, δήλωσε σχετικά για αυτά τα εξαιρετικά απαιτητικά έργα:

“Η ανάληψη κατασκευής και τοποθέτησης μεταλλικών αρχιτεκτονικών κατασκευών, καθώς και υαλοπετασμάτων σε 4 Ελληνικά αεροδρόμια στο πλαίσιο του πλάνου ανακατασκευής που αποφάσισε η Fraport Greece, ήταν ένα εξαιρετικά σύνθετο και απαιτητικό έργο στο οποίο με περηφάνια μπορώ να πω ότι ανταπεξήλθαμε άριστα. Τηρήσαμε απαρέγκλιτα τόσα τα συμφωνημένα υψηλά ποιοτικά στάνταρ, όσο και τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα και παραδώσαμε στην ώρα μας, το προϊόν που μας ζητήθηκε. Το μεγάλο αυτό έργο έρχεται ως επιστέγασμα της πολυετούς παρουσίας μας στον χώρο των κατασκευών, της δουλειάς μας που χαίρει μεγάλη εκτίμησης και του επαγγελματισμού μας τόσο σε μικρά όσο και μεγάλα έργα”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.